۳۸۴۷ نفر در خراسان جنوبی خدمات درمان اعتیاد دریافت کردند

ايرنا/ مديرکل بهزيستي خراسان جنوبي گفت: سه هزار و ۸۴۷ نفر سال گذشته در مراکز حوزه درمان و کاهش آسيب اعتياد استان خدمات لازم را دريافت کردند و ۱۴ ميليارد و ۸۸۹ ميليون ريال به اين مراکز پرداخت شده است.
علي عربنژاد، مديرکل بهزيستي خراسان جنوبي بيان داشت: ۲۹ مرکز در زمينه درمان و کاهش آسيب معتادين توسط بخش غيردولتي با رويکرد اجتماعي در اين استان فعاليت ميکنند که از اين تعداد ۱۳ مرکز سرپايي هستند و سال گذشته ۲ هزار و ۲۶۴ نفر از اين مراکز خدمات گرفتند.
وي گفت: ۹ مرکز اقامتي بهبودي ميان مدت نيز در خراسان جنوبي داريم که ۶۴۳ نفر از اين مراکز خدمات گرفتهاند و البته اين مراکز در برخي روزهاي سال گذشته به دليل شيوع کرونا فعاليت نداشتند.
مديرکل بهزيستي خراسان جنوبي اظهار داشت: يک مرکز اجتماع درمانمدار از نوع اقامتي بلندمدت در استان فعاليت دارد که سال گذشته ۴۵ نفر در اين مرکز پذيرش شدند.
وي با اشاره به فعاليت چهار مرکز کاهش آسيب اعتياد در خراسان جنوبي گفت: ۸۴۰ نفر در اين مراکز خدمات دريافت کردند و يک مرکز سرپايي شبانه هم داريم که ۲۵ نفر از خدمات آن بهرهمند شدند و در مرکز جامع درمان و بازسازي اعتياد استان نيز ۳۰ نفر پذيرش شدند.
عربنژاد بيان کرد: سال گذشته ۳۳۶ نفر از معتادين متجاهر از سطح شهرها جمعآوري و در مراکز تبصره ۲ ماده ۱۶ پذيرش شدند که ۵۰۰ ميليون تومان براي درمان و کاهش آسيب آنان هزينه شده است.
وي گفت: با توجه به شرايط ناشي از گسترش ويروس کرونا اقدامات آموزشي و مشاوره به صورت فعاليت در فضاهاي مجازي و تبليغات محيطي صورت گرفته و از جمله اقدامات موثر اين دفتر استفاده از کليپهاي آموزشي ويژه فضاهاي مجازي بوده که از توليدات سازمان بهزيستي کشور است.
مديرکل بهزيستي خراسان جنوبي عنوان کرد: از برنامههاي ديگر سال ۹۹ اين دفتر معرفي و آگاهسازي خط ملي اعتياد "۰۹۶۲۸" است که اين خط در زمينه مشاوره پيشگيري و درمان اعتياد فعاليت ميکند و استفاده از خدمات آن رايگان است.
وي افزود: اين خط هر روز از ساعت ۸ تا ۲۱ آماده پاسخگويي و مشاوره به افرادي است که درباره اعتياد، داروها و نحوه استفاده از آن سوال دارند و نشاني نزديکترين مراکز درماني ترک اعتياد را ارئه ميکند.