نماد آخرین خبر

بلایی که نمک بر سر سیستم ایمنی بدن می‌آورد

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
بلایی که نمک بر سر سیستم ایمنی بدن می‌آورد

صدا و سيما/ کارشناس مواد غذايي دانشگاه علوم پزشکي کرمانشاه با بيان اين مطلب گفت: در  دوران همه گيري کرونا که قدرت ايمني بدن يکي از فاکتور‌هاي مهم در پيشگيري از اين بيماري است خوردن مواد غذايي کم نمک توصيه مي‌شود.

لاله مظفري، کارشناس مواد غذايي دانشگاه علوم پزشکي کرمانشاه بيان کرد: مصرف مواد غذايي مانند سوسيس و کالباس، انواع پيتزا و فست فود‌ها که داراي مقدار زيادي نمک و چربي هستند موجب کاهش قدرت ايمني بدن مي‌شود.
وي اضافه کرد: مصرف نمک علاوه بر بالا بردن فشار خون مي‌تواند تعادل انرژي در سلول‌هاي ايمني را به شدت مختل کرده و عملکرد صحيح آن‌ها را متوقف کند، همچنين با بالا بردن غلظت سديم در خون زنجيره تنفسي را مختل مي‌کند و باعث مي‌شود سلول‌ها ATP کمتري توليد و اکسيژن کمتري مصرف کنند.
اين کارشناس مواد غذايي گفت: در هنگام خريد مواد غذايي نيز به نشانگر رنگي تغذيه‌اي توجه کنيد و محصولاتي را خريداري کنيد که رنگ نشانگر نمک در آن‌ها به رنگ زرد يا سبز باشد.
مظفري افزود: در هنگام طبخ غذا از مقادير اندک نمک استفاده شود، بهتر است سر سفره از نمکدان استفاده نشود، غذا‌هاي کنسرو شده و بسياري از مواد غذايي بسته بندي شده و آماده داراي مقادير زيادي نمک هستند، به همين دليل بهتر است مصرف اين گونه مواد غذايي محدود شود.

وي يادآور شد: براي بهبود طعم غذا و کاهش مصرف نمک در تهيه غذا‌ها به جاي نمک، از سبزي‌هاي تازه، سير، ليموترش، آب نارنج، آويشن و شويد استفاده شده و تا حد امکان، مصرف غذا‌هاي شور مانند، آجيل شور، چيپس، پفک و... محدود شود.

آخرين خبر کرمانشاه در اينستاگرام :
https://www.instagram.com/kermanshah.today