نماد آخرین خبر

علت مرگ ماهی‌های رودخانه کاجو اعلام شد

منبع
بروزرسانی
علت مرگ ماهی‌های رودخانه کاجو اعلام شد

راه دانا/ مديرکل آب هاي داخلي شيلات سيستان و بلوچستان گفت: به نظر مي رسد مرگ ماهي ها در رودخانه کاجو به دليل بي آب شدن رودخانه و کمبود اکسيژن بود.

عيسي ميراني شاهرودي، مديرکل آب هاي داخلي شيلات سيستان و بلوچستان بيان کرد: پس از انتشار کليپ مرگ ماهي ها در رودخانه کاجو، اين رودخانه در پي بارندگي هاي اخير پر آب شده است.
وي ادامه داد: بر اين اساس امکان دارد ماهي هاي مرده ديگر در رودخانه وجود نداشته باشند و توسط آب جابه جا شده باشند.
اين مقام مسئول بيان کرد: با بررسي هاي کليپ منتشر شده و اظهارات همکاران محلي در شهرستان قصرقند مشخص است که رودخانه بي آب شده بود و اين ماهي ها به دليل کاهش حجم آب رودخانه و کمبود اکسيژن از بين رفته اند.
مديرکل آب هاي داخلي شيلات سيستان و بلوچستان عنوان کرد: نوع ماهي موجود در آن منطقه به نظر مي رسد ماهي رودخانه اي باشد و ماهي پرورشي و خوراکي مرسوم نيست.
ميراني شاهرودي خاطرنشان کرد: در استان در بيشتر حوزه آب بندان ها ماهي هاي پرورشي وجود دارند و در رودخانه ها معمولا ماهي هاي بومي و رودخانه اي ديده مي شود و ماهيان داراي ارزش اقتصادي بالا در رودخانه وجود ندارد.
وي افزود: سدهاي ماشکيد، زيردان و شيکلک و آب بندان ها را ماهي دار مي کنيم که از نوع پرورشي است و در رودخانه ها اين کار انجام نمي شود.
اين مقام مسئول ادامه داد: مرگ و مير ماهي به دليل خشک شدن آب رودخانه بوده و همکاران دامپزشکي هم بررسي هايي انجام دادند و همين موضوع را اعلام کردند.
مديرکل آب هاي داخلي شيلات سيستان و بلوچستان تصريح کرد: ماهي هاي رودخانه اي معمولا بيش از ۱۰۰ گرم وزن ندارند و به همين دليل داراي ارزش اقتصادي نيستند.
ميراني شاهرودي تصريح کرد: ماهي هاي داراي ارزش اقتصادي از يک تا ۱۰ کيلوگرم وزن دارند و نمونه هاي آن در سدهاي زيردان، ماشکيد و پيشين ديده مي شود.
وي اظهار کرد: در سيل سال ۹۸ ماهي ها از سد خارج شده بودند و مردم بومي آن ها را صيد کردند که وزن بالايي داشتند، ولي ماهي هاي مرده در رودخانه کاجو از نوع پرورشي نبودند.

آخرين خبر سيستان و بلوچستان در اينستاگرام :
https://instagram.com/zahedan_today