امامجمعه یزد هزینه مراسم ترحیم برادر خود را به ستاد دیه اهدا کرد

باشگاه خبرنگاران/ مدير روابط عمومي ستاد ديه يزد گفت: امام جمعه يزد مبلغ ۱۰۰ ميليون ريال هزينه برگزاري مراسم ختم برادر خود را به آزادي زندانيان اختصاص دادند.
حسين افروز، مدير روابط عمومي ستاد ديه استان يزد در اين رابطه اظهار کرد: همزمان با بيست و سومين روز از ماه مبارک رمضان آيت الله محمدرضا ناصري يزدي نماينده رهبر معظم انقلاب در استان و امام جمعه يزد مبلغ ۱۰ ميليون تومان هزينه برگزاري مراسم ختم برادر خويش را به آزادي زندانيان جرائم غيرعمد اختصاص دادند.
افروز افزود: نماينده رهبري در استان و امام جمعه يزد در مصاحبه با برنامه ماه مهرباني ضمن عرض تسليت شهادت امام علي(ع) گفت: اميدواريم که در اين ايام تمام مردم فيض کامل را از اين شبها و روزها برده تا مشمول عنايت خداوند قرار گيرند.
حضرت آيت الله محمدرضا ناصري يزدي در خصوص کمک به آزادي زندانيان جرائم غير عمد بيان کرد: با کمک به محکوميني که به دلايل غير عمد و عجز در پرداخت دين خود در زندانها به سر مي برند، مي توان دل فرزندان و خانواده آنها را نيز شاد نمود، زيرا اين گونه افراد به دلايل غير عمد روانه زندان شده و خانواده آنها نيز از اين دوري رنج مي برند.