نماد آخرین خبر

فعالیت باشگاه‌های ورزشی استان یزد مجاز شد

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
فعالیت باشگاه‌های ورزشی استان یزد مجاز شد

باشگاه خبرنگاران/ معاون اداره کل ورزش جوانان استان يزد از فعاليت باشگاه‌هاي ورزشي با رعايت کامل شيوه نامه‌هاي بهداشتي از هفته آينده خبر داد.

سيداحمد هاشمي، معاون توسعه ورزش اداره کل ورزش و جوانان استان يزد اظهار کرد: با رايزني‌هاي انجام شده، فعاليت باشگاه‌هاي ورزشي استان يزد مجاز شده است.
او افزود: با توجه به درخواست‌هاي به حق باشگاه داران عزيز مبني بر بازگشايي باشگاه ها، با مسئولين دانشگاه علوم پزشکي و ستاد استاني کرونا نشست‌ها و رايزني‌هايي داشتيم که در نهايت امروز با بازگشايي باشگاه‌ها موافقت شده است.
هاشمي ابراز کرد: براين اساس باشگاه‌هاي ورزشي از ۲۲ ارديبهشت ماه مجاز به فعاليت با رعايت کامل دستور العمل‌هاي بهداشتي شدند.
معاون توسعه ورزش اداره کل ورزش و جوانان استان يزد بيان داشت: باشگاه داران بايد تمامي موارد دستور العمل‌هاي بهداشتي را رعايت کرده و ساعت فعاليت طبق دستورات ستاد کرونا همزمان با ديگر اصناف است و در هر سانس با نفرات محدود فعال باشد و در غير اينصورت با باشگاه متخلف برخورد مي‌شود.

آخرين خبر يزد در اينستاگرام :
https://instagram.com/yazd_today