نماد آخرین خبر

حکم قطعی برای بیش از ۱۰ هزار پرونده قاچاق در کردستان صادر شد

منبع
تسنيم
بروزرسانی
حکم قطعی برای بیش از ۱۰ هزار پرونده قاچاق در کردستان صادر شد

تسنيم/ مديرکل تعزيرات حکومتي ‌کردستان گفت: در طول سال گذشته به ۱۰ هزار و ۷۴ پرونده تخلفات رسيدگي و براي آنها حکم صادر کرده است.

سيد نجيم حسيني، مديرکل تعزيرات حکومتي ‌کردستان از رسيدگي به پرونده‌هاي قاچاق در استان خبر داد و اظهار کرد: تعزيرات حکومتي استان کردستان در طول سال گذشته به 10 هزار و 74 پرونده تخلفات رسيدگي و براي آنها حکم صادر کرده است.
وي ارزش پرونده‌هاي متشکله قاچاق در طول سال گذشته را حدود 2 ميليارد تومان عنوان کرد و افزود: از اين تعداد پرونده دو هزار و 890 فقره مربوط به قاچاق، 293 پرونده مربوط به تخلفات بهداشتي و دارو و شش هزار و 891 فقره مربوط به کالا و خدمات بوده است.
مديرکل تعزيرات حکومتي ‌کردستان گفت: در حال حاضر 4 پرونده مربوط به قاچاق، 3 پرونده مربوط به تخلفات بهداشتي و دارو و 61 پرونده مربوط به  تخلفات کالا و خدمات در تعزيرات حکومتي کردستان در حال بررسي است که پس از بررسي‌ها، برابر قانون براي متخلفان حکم صادر خواهد شد.
حسيني از کشف 112 هزار ليتر گازوئيل قاچاق از شش دستگاه کاميون در مرز باشماق مريوان خبر داد و بيان کرد: شرکت صادر کننده مواد نفتي به پرداخت بيش از 6 ميليارد ريال جزاي نقدي در حق صندوق دولت محکوم شد.

 

 

آخرين خبر کردستان در اينستاگرام :
https://instagram.com/kurdistan.online