نماد آخرین خبر

واگن پارس اراک در مسیر نوسازی

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
واگن پارس اراک در مسیر نوسازی

باشگاه خبرنگاران/ مديرعامل شرکت مپنا گفت: نوسازي تجهيزات و عوامل توليد واگن پارس اراک کليد خورده و به زودي به‌روزرساني مي‌شوند.

عباس علي آبادي، مديرعامل شرکت مپنا(مديريت پروژه‌هاي نيروگاهي ايران) در بازديد از شرکت واگن پارس اراک اظهار کرد: نوسازي تجهيزات و عوامل توليد واحد واگن‌سازي کليد خورده و به‌زودي تمامي دستگاه‌هاي اين شرکت به‌روزرساني مي‌شوند.
علي آبادي با اشاره به پيوستن واگن پارس اراک به زير مجموعه شرکت مپنا افزود: ايجاد بازار فروش براي توليدات اين شرکت از برنامه‌هاي مهم مپنا براي بازگشت رونق توليد به واگن پارس است.
او اضافه کرد: ايجاد بازار براي مجموعه واگن پارس برنامه ديگر مپنا است و اکنون يک قرارداد هزار دستگاهي منعقد شده و کارگاه‌هاي اين شرکت فعال هستند.
مديرعامل شرکت مپنا بيان کرد: دنبال قرارداد‌هاي بيشتري هستيم تا بتوانيم تعداد شيفت‌هاي کاري را بيشتر و از حداکثر اين واحد توليد استفاده و ميزان بهره‌وري را به بالاترين سطح ممکن برسانيم.
او ادامه داد: واگن‌پارس اراک از نظر ساختاري مشکل چنداني ندارد و با توجه به استقرار شرکت‌هاي ماشين‌سازي و آذرآب در مجاورت اين واحد مي‌توان از ظرفيت آن‌ها براي بالندگي و نوسازي تجهيزات واگن‌ها استفاده کرد.
علي آبادي اظهار کرد: شرکت‌هاي زيرمجموعه مپنا۲۰۰ نوع محصول هايتک(پيشرفته) در سطح جهاني توليد مي‌کنند و قرار گرفتن واگن‌پارس در کنار مپنا مي‌تواند گام مهمي براي بهبود سطح شاخص‌ها و مولفه‌هاي توليدي اين واحد صنعتي باشد.
او واگن پارس را از سرمايه‌هاي ملي دانست و تصريح کرد: در شرايط کنوني که صنعت کشور دچار مشکل است و شرکت مپنا براي حل مشکلات واحد‌هاي زيرمجموعه خود متکي به فکر، انديشه و ظرفيت‌هاي داخلي است.
علي‌آبادي اظهار کرد: شرکت مپنا تلاش مي‌کند يک تعامل سازنده‌اي با شرکت‌هاي زيرمجموعه خود برقرار کرده و در اين مسير صرف تشکيلاتي و ساختاري نيست بلکه بايد به لحاظ فرهنگي، ادبيات کاري و استفاده از ظرفيت‌ها با يکديگر گره بخورند.
علي‌آبادي گفت: رويکرد جدي مپنا عبور از مرز‌هاي داخل و توسعه صادرات است و اگر چه اکنون هم کيفيت محصولات واگن پارس مطلوب است، اما بهبود کيفيت يک فرآيند جاري است که بايد مورد توجه قرار گيرد.
او تاکيد کرد: با توجه به اينکه شرکت آلومينيوم‌سازي المهدي از شرکت‌هاي زيرمجموعه مپنا است، نزديک شدن به آلومينيوم اراک هم از برنامه‌هاي آينده مپنا است.
محمدرضا مختاري مديرعامل شرکت واگن‌هاي اراک هم گفت: ظرفيت اسمي اين شرکت توليد هزار دستگاه انواع واگن در سال است و در حال حاضر قرارداد قطعي توليد يک‌هزار و ۱۲۷ دستگاه قرارداد که ۲۳۸ دستگاه توليد و تحويل شده است.
وي افزود: ۷۰ درصد واگن‌هاي در حال سير در کشور توليد شرکت واگن پارس است و اين شرکت تاکنون ۲ هزار دستگاه صادرات به کشورهاي چين، کوبا، بنگلادش، سوريه و سودان داشته است.
مختاري افزود: ساماندهي و آماده سازي خطوط توليد و تعميرات اساسي واحد‌ها و ماشين آلات فرسوده در ابتداي امسال از مهترين اقدامات واگن پارس اراک است.

آخرين خبر استان مرکزي در اينستاگرام :
https://instagram.com/markazi_today