نماد آخرین خبر

برنامه‌های توانمندسازی محرومان در قزوین سرعت می‌گیرد

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
برنامه‌های توانمندسازی محرومان در قزوین سرعت می‌گیرد

باشگاه خبرنگاران/ معاون اشتغال و خودکفايي کميته امداد استان قزوين گفت: برنامه‌هاي توانمندسازي محرومان در استان قزوين با اجرايي شدن تفاهم نامه کميته امداد و بسيج سازندگي با سرعت بيشتري اجرا مي‌شود.

سيد مرتضي دهقاني معاون اشتغال و خودکفايي کميته امداد استان قزوين اظهار کرد: در راستاي استفاده از ظرفيت‌هاي برون سازماني تفاهم نامه‌اي با بسيج سازندگي به امضا رسيده است تا زمينه اشتغال براي مددجويان و ساير نيازمندان و محرومان فراهم شود.
دهقاني افزود: ايجاد و راه اندازي طرح‌هاي اشتغال، آموزش‌هاي کسب و کار، کاريابي براي متقاضيان نيازمند بيکار مستعد اشتغال اقشار نيازمند، تشکيل و راه اندازي کانون خيران استان و تأمين و بهسازي فضاي کسب و کار از برنامه‌هاي محوري اين تفاهم نامه است.
او اضافه کرد: شناسايي، هدايت، نظارت و ارزيابي طرح‌هاي راهبردي شغلي و راه اندازي مراکز نيکوکاري کارآفريني يکي از برنامه‌هاي اين تفاهم نامه است که به بسترسازي ايجاد اشتغال براي محرومان کمک مي‌کند.
معاون اشتغال و خودکفايي کميته امداد استان گفت: حمايت از اجراي طرح‌هاي نوآورانه و دانش بنيان، بازاريابي و فروش محصولات توليدي و توسعه همکاري با جهادگران کارآفرين نيز از گام‌هاي ديگر اين تفاهم نامه براي پشتيباني از جريان اشتغال زايي است.
دهقاني افزود: برنامه امداد در سال گذشته اشتغالزايي براي چهار هزار و ۸۰۰ نفر بود، ولي بيش از ۸ هزار شغل ايجاد شد و رتبه نخست کشور در اين حوزه به قزوين اختصاص يافت و برنامه پيش بيني شده براي سال جاري ايجاد بيش از ۶ هزار فرصت شغلي براي نيازمندان است.
معاون اشتغال و خودکفايي کميته امداد استان يادآورشد: براي سال جاري همچنان بسته تشويقي ويژه کارفرمايان فعال است و کارفرمايان با بکارگيري هر مددجو مي‌توانند از تسهيلات قرض الحسنه و يا معافيت ۲ ساله در پرداخت حق بيمه نيروي جذب شده بهره‌مند شوند.

آخرين خبر قزوين در اينستاگرام :
https://instagram.com/qazvin_today