نماد آخرین خبر

رئیس ستاد انتخابات استان قم: ۸۴۵ هزار نفر در استان واجد شرایط رای دهی هستند

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
رئیس ستاد انتخابات استان قم: ۸۴۵ هزار نفر در استان واجد شرایط رای دهی هستند

صدا و سيما/ رئيس ستاد انتخابات استان قم گفت: بيش از ۸۴۵ هزار نفر واجد شرايط راي دهي در استان وجود دارد.

سليمان پور رئيس ستاد انتخابات استان قم در حاشيه جلسه امروز شوراي اطلاع رساني(چهل و هفتمين جلسه اين شورا) با اعلام اينکه بيش از ۸۴۵ هزار نفر واجد شرايط راي دهي در استان وجود دارد اظهار کرد: براساس روال و تجربه برگزاري انتخابات در ادوار گذشته درصد مشخصي تعرفه اضافي به چاپ رسيده تا در روز انتخابات با مشکل چنداني مواجه نشويم.
سليمان پور با رعايت کامل شيوه نامه‌هاي بهداشتي در شعب اخذ راي و در روز راي گيري را مورد تاکيد قرار داد و گفت: باتوجه به فرصت باقي مانده تا انتخابات احتمالا دشمنان شيوع بيماري کرونا را دستاويزي براي کم کردن حضور مردم پاي صندوق‌هاي راي قرار مي‌دهند و لذا مردم ما بايد در اين زمينه کاملا هوشيار باشند.
وي با اشاره به برخي تمهيدات کرونايي در شعب اخذ راي گفت: تمامي شعب اخذ راي شب قبل از انتخابات به طور کامل ضدعفوني و گندزدايي مي‌شوند و با مديريت درست شعب از ازدحام مردم در روز انتخابات جلوگيري مي‌شود.
آقاي سليمان پور گفت: شعب اخذ راي امسال ۱۰ درصد نسبت به دوره‌هاي گذشته افزايش پيدا کرده و تمامي عوامل اجرايي و برگزارکنندگان انتخابات و همچنين راي دهندگان از ماسک استفاده مي‌کنندتا از شيوع بيماري کرونا در روز انتخابات جلوگيري کنند.
رئيس ستاد انتخابات استان از حذف اثر انگشت در تعرفه‌هاي انتخاباتي خبر داد و گفت: باتوجه به برگزاري انتخابات رياست جمهوري، شورا‌هاي اسلامي شهر و روستا و همچنين انتخابات ميان دوره‌اي مجلس خبرگان رهبري، صندوق‌هاي اخذ راي با فاصله مناسب ازهم چيده مي‌شوند تا شاهد تجمع پاي صندوق‌هاي راي نباشيم.

آخرين خبر قم در اينستاگرام :
https://instagram.com/qomtoday