اهدای فرش نفیس دستباف به موزه آستان قدس رضوی

تسنيم/ خانواده صفدرزاده حقيقي، در مراسمي که در کتابخانه مرکزي آستان قدس رضوي برگزار شد، پانزدهمين فرش نفيس بافته شده خود را وقف ساحت مقدس رضوي کردند.
بايد تار و پود وجودت سرشار از عشق و ارادت باشد تا بتواني چهار سال از عمرت را براي بافتن يک فرش بگذاري و در نهايت آن را به سنت حسنه وقف گره بزني؛ آن هم وقف حضرت رضا(ع)... .
اين شيوه دلدادگي شايد براي من و شما تازگي داشته باشد، اما براي خانواده صفدرزاده حقيقي يک آيين خانوادگي است؛ عشق و ارادتي است که سال هاي سال به ارث برده اند و ثمره اش وقف 14 فرش دستباف به موزه آستان قدس رضوي بوده و حالا تعداد آن به 15 رسيده است. امروز خانواده صفدرزاده حقيقي، در مراسمي که در کتابخانه مرکزي آستان قدس رضوي برگزار شد، پانزدهمين فرش نفيس بافته شده خود را وقف ساحت مقدس رضوي کردند تا بر تار و پود عاشقي شان به حضرت رضا(ع)، گره محکم تري بزنند و آن را ماندگارتر کنند.
وقفي به نام پدر
علي رضا صفدرزاده حقيقي طراح و واقف اين فرش در مراسم اهداي آن به آستان قدس رضوي، هدف خود از اين وقف را تداوم راه پدر و بزرگان خانواده عنوان کرد و گفت: در آغاز بافت اثر تصميم گرفتم اگر اين کار با نهايت زيبايي، نفيس بودن و در بر داشتن همه معيارهاي هنري خلق شد، براي زنده نگه داشتن نام پدر آن را براي ساحت مقدس رضوي وقف کنم که خوشبختانه اين انتظار محقق شد.
او درباره ويژگي هاي خاص اين فرش هم توضيحاتي ارائه و اظهار کرد: اين فرش که در ابعاد 1.5 در 1.5 متر بافته شده، شامل مرجان هايي است که 5 ستاره دريايي برجسته روي آنها است و هر کدام دربر دارنده معاني مرتبط با خلقت و فطرت آدمي است. براي هر گره اين فرش يک رنگ متفاوت در نظر گرفته شده تا در نهايت، تصويري زيبا از طبيعت با رنگ هاي بيشمار خلق شود. بافت اين اثر 4 سال به طول انجاميد.
ابراز ارادت با خلق آثار هنري
حجت الاسلام سيد جلال حسيني؛ رئيس سازمان کتابخانه ها، موزه ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوي نيز در مراسم اهداي اين فرش نفيس گفت: برخي از ارداتمندان به حضرت رضا(ع)، ارادات خود را با خلق آثار هنري از جمله فرش و تابلو فرش هاي نفيس که مفاهيم عرفاني بسياري را در خود نهفته دارد، ابراز مي کنند و خانواده صفدرزاده حقيقي از جمله اين افراد هستند. حسيني به برخي از آثار و فرش هاي نفيس موجود در موزه اي آستان قدس رضوي نيز اشاره کرد که به گفته او، با گذشت صدها سال از درگذشت واقف، نام و ياد او را جاودانه در اين گنجينه هزار ساله حفظ کرده است.