نماد آخرین خبر

کرونا ۴ نفر دیگر را در خراسان شمالی به کام مرگ کشاند

منبع
ايرنا
بروزرسانی
کرونا ۴ نفر دیگر را در خراسان شمالی به کام مرگ کشاند

ايرنا/ رئيس دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي و درماني خراسان شمالي گفت: با اعلام نتايج قطعي آزمايش هاي انجام شده، در ۲۴ساعته گذشته چهار نفر از بيماران مبتلا به کرونا فوت و ۲۶ مبتلاي جديد هم بستري شدند.

دکتر سيداحمد هاشمي، رئيس دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي و درماني خراسان شمالي اظهار کرد: با بستري اين تعداد بيمار جديد در ۲۴ ساعت گذشته، هم اکنون ۱۹۹ بيمار داراي علايم بيماري کوويد ۱۹ در بيمارستان هاي استان بستري هستند.
وي با اشاره به اينکه حدود ۶۰ درصد مردم استان ماسک مي زنند، گفت: برخي افراد با وجود اينکه در وضعيت شکننده اي به سر مي بريم اما همچنان نسبت به زدن ماسک و رعايت پروتکل هاي بهداشتي کم توجهي مي کنند.
هاشمي عنوان کرد: همه گروها هاي سني اعلام شده براي دريافت واکسن بايد از طريق مراجعه به آدرس salamat.gov.ir ثبت‌نام کنند.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي و درماني خراسان شمالي با اشاره به واکسيناسيون ۸۱ درصد افراد بالاي ۸۰ سال در کشور، گفت: اين ميزان در استان ۷۱ درصد بوده که علت آن خودداري اين افراد از تزريق واکسن است.

آخرين خبر خراسان شمالي در اينستاگرام :
https://instagram.com/bojnord_today