نماد آخرین خبر

فوت ۷ بیمار کرونایی در هرمزگان

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
فوت ۷ بیمار کرونایی در هرمزگان

صدا و سيما/ در هفدهمين روز از خردادماه، با جان باختن هفت بيمار مبتلا به کرونا در هرمزگان، مجموع جان باختگان اين بيماري در استان به هزار و ۳۱۱ نفر رسيد.

دکتر فاطمه نوروزيان، سخنگوي دانشگاه علوم پزشکي هرمزگان گفت: جان باختگان سه آقا و چهار خانم در بازه سني ۴۰ تا ۷۸ سال از شهرستان‌هاي جاسک، بندرعباس و بندرلنگه بودند.
وي افزود: در شبانه روز گذشته نيز ۱۱۵ بيمار مبتلا به کرونا در بيمارستان‌هاي استان بستري شدند و اکنون در مجموع ۵۳۰ نفر در بيمارستان‌هاي استان تحت مراقبت هستند.
به گفته دکتر نوروزيان، از مجموع بستري ها، ۸۲ نفر در بخش مراقبت‌هاي ويژه(آي.سي.يو) بستري هستند و حال ۱۷ نفر از آن‌ها وخيم است.
سخنگوي دانشگاه علوم پزشکي هرمزگان بيان کرد: هشت هزار و ۸۷۶ نفر نيز در منزل قرنطينه هستند.
وي ادامه داد: واکسيناسيون کرونا نيز همچنان ادامه دارد و متوقف نشده است که تمرکز روي تکميل دوز دوم افرادي است که دوز اول را دريافت کرده اند.
نوروزيان عنوان کرد: پس از اين مرحله گروه سني شصت و پنج ساله تا هفتاد سال واکسن دريافت مي‌کنند و از سالمندان بالاي هفتاد سال نيز مي‌خواهيم که اگر واکسن دريافت نکرده‌اند حتما در سامانه سلامت نام نويسي کنند تا در نوبت دريافت واکسن قرار بگيرند.

آخرين خبر هرمزگان در اينستاگرام :
https://instagram.com/hormozgan.today