نماد آخرین خبر

آمار‌های مربوط به برخورداری روستا‌ها از آب شرب اصلاح شود

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
آمار‌های مربوط به برخورداری روستا‌ها از آب شرب اصلاح شود

باشگاه خبرنگاران/ معاون استاندار خوزستان گفت: شرکت آبفا کشور درصد برخورداري روستا‌هاي خوزستان از آب شرب را ۸۷ درصد مي‌داند در حالي که به اعتقاد ما کمتر از ۷۰ درصد است.

فاضل عبيات، معاون استاندار خوزستان همچنين با بيان اينکه ميزان برخورداري روستا‌هاي خوزستان از آب به صورت واقعي ثبت نشده، اظهار کرد: درصد برخورداري روستا‌هاي خوزستان از آب ۸۷ درصد ثبت شده در حاليکه به اعتقاد ما کمتر از ۷۰ درصد روستا‌ها از آب شرب برخوردار هستند که شرکت آب و فاضلاب کشور بايد اين ارقام را اصلاح کند.
او افزود: شرکت آب و فاضلاب خوزستان بايد پايش مجددي انجام دهد و البته اين وظيفه آب و فاضلاب کشور است که ميزان برخورداري آب روستايي را واقعي کند تا اعتبارات بر اساس نسبت واقعي توزيع شود.
عبيات، از خلف وعده مديران در اجراي طرح‌هاي آبرساني نيز انتقاد کرد و بيان کرد: به دستور استاندار، مديراني را که به مصوبات جلسات عمل نمي‌کنند به مراجع قضايي معرفي مي‌کنيم، زيرا مديران در جلسات متعهد به انجام اقداماتي مي‌شوند و ما بر اساس اين مصوبات به مردم وعده مي‌دهيم، بنابراين بدعهدي آن‌ها از نظر ما قابل قبول نيست.
تدوين سند سازگاري با کم آبي در خوزستان
معاون استاندار خوزستان تدوين سند سازگاري با کم آبي را يکي از دستاوردهاي خوزستان در ماه‌هاي اخير دانست و اظهار کرد: در بخش‌هاي مختلف در خوزستان، بيشتر از آب‌هاي سطحي استفاده مي‌شود، و اين با استان‌هاي ديگر که متکي در آب‌هاي زيرزميني هستند تفاوت‌ زيادي دارد.
او با اشاره به اختلاف نظرهاي کارگروه استاني و کارگروه ملي سند سازگاري با کم آبي در ارتباط با آوردهاي و مصارف سالانه خوزستان، ادامه داد: در اين مورد تمام دستگاه‌هاي اجرايي استاني مرتبط اعم از سازمان آب و برق خوزستان و جهاد کشاورزي، در زمينه آورد رودخانه‌ها و مسايل آب به اتفاق نظر رسيدند، که جزو موارد نادر بوده که اين اتفاق در نتيجه نشست‌هاي متعدد و طولاني و برگزاري در حدود ۳۸ جلسه حاصل شد؛ کميته ملي و کميته تخصصي سازگاري با کم آبي نيز در نهايت با تشريح وضعيت منابع و مصارف از سوي استان، موافقت خود را اعلام کرد.
عبيات اضافه کرد: مصارف خوزستان به جز نيازهاي زيست محيطي حدود ۲۴.۵ ميليارد متر مکعب است که با احتساب نيازهاي زيست محيطي حدود ۳۲ ميليارد متر مکعب تخمين زده شد.
او بيان کرد: آورد رودخانه‌هاي خوزستان در درازمدت نيز در حدود ۳۰.۷ ميليارد متر مکعب است که با احتساب آب‌هاي زيرزميني است که بخش کمي را در قياس با رودخانه‌هاي بزرگ استان تامين مي‌کند.
عبيات هدف از تدوين سند سازگاري با کم آبي را سازماندهي مصرف کنندگان آب در خوزستان بيان کرد و گفت: اين برنامه ضمن اينکه آورد رودخانه‌هاي خوزستان را مبتني بر واقعيت‌هاي اين استان تصحيح کرد، مصرف‌کنندگان آب را ملزم مي‌کند برنامه‌اي را براي صرفه جويي در مصرف اتخاذ کنند که اين برنامه شامل شرکت‌هاي آب و فاضلاب، مديريت شهري و فضاي سبز و بخش صنعت، کشاورزي و شيلات نيز مي‌شود.
وي با بيان اينکه سند سازگاري با کم آبي خوزستان ابلاغ شده و دستگاه‌هاي اجرايي بايد آن را در برنامه‌هاي سال‌هاي آتي خود قرار دهند، اضافه کرد: به صفر رساندن پرتي آب در خطوط انتقال آب و شبکه آب شرب، افزايش کيفيت تاسيسات و اقداماتي در ارتباط با بخش کشاورزي جزو اين برنامه است.


آخرين خبر خوزستان در اينستاگرام :
https://instagram.com/khouzestan_today