روند کاهش ابتلا و بستری بیماران کرونایی در اصفهان متوقف شده است

ايرنا/ رئيس دانشگاههاي علوم پزشکي اصفهان گفت: شيب ابتلا و بستري بيماران کرونايي در استان رو به افزايش بوده و ممکن است در آينده نزديک شاهد آغاز "پيک جديد" باشيم.
طاهره چنگيز، رئيس دانشگاه علوم پزشکي اصفهان، اظهار کرد: بررسي وضعيت بستريهاي کرونايي نشان ميدهد که روند کاهش تعداد موارد بستري در مراکز درماني استان متوقف شده و موارد سرپايي مثبت ابتلا به ويروس کرونا در حال افزايش است.
وي با بيان اينکه در ۲۴ ساعت گذشته ۴۰ درصد از تستهاي سرپايي مراکز بهداشت و بيمارستانهاي دولتي استان مثبت بوده است، گفت: در آزمايشگاهها و بيمارستانهاي بخش خصوصي، ميزان موارد مثبت ۱۶ درصد است که باعث کاهش ميانگين اين کميت شده است.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي اصفهان ادامه داد: ميانگين "درصد نمونههاي مثبت ابتلا" نيز در يک هفته گذشته از ۳۲ درصد به ۳۵ درصد رسيده که نگرانکننده محسوب ميشود و ممکن است نشان از يک پيک قريبالوقوع باشد.
چنگيز ابراز کرد: هنوز تعداد فوتيهاي ناشي از کرونا تک رقمي نشده و در بيشتر روزها تعداد جانباختگان در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکي اصفهان بين ۱۱ تا ۲۰ نفر است.
وي تاکيد کرد: با افزايش تعداد شهرهاي قرمز در استانهاي بوشهر، هرمزگان، سيستان و بلوچستان و جنوب کرمان و با توجه به تردد زياد بين اين مناطق با شهرهاي استان اصفهان، نگرانيهايي در اين زمينه وجود دارد.
چنگيز هشدار داد: گونههاي جديد کرونا در استانها و مناطق مذکور از گونههاي انگليسي، هندي و در برخي موارد آفريقايي است که نگرانيها را دوچندان ميکند.
وي اعلام کرد: تعداد قابل توجهي واکسن "کوبرکت" به دانشگاه علوم پزشکي اصفهان تحويل شد و ۵۸ هزار واکسن "سينوفارم" نيز امروز به اين دانشگاه تخصيص يافت که به سرعت مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي اصفهان درباره برگزاري کنکور سراسري در سال جاري نيز گفت: تعداد حوزههاي امتحاني که سال گذشته ۲۰ حوزه بود امسال به ۴۲ حوزه رسيده است.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي درماني کاشان نيز گفت: در دو هفته گذشته تعداد بستريها در شهرستانهاي کاشان و آران و بيدگل روزانه بين ۸۰ تا ۹۰ نفر بود و ديگر روند کاهشي نداريم.
سيدعليرضا مُروجي، ميانگين درصد مبتلايان با آزمايش مثبت در مراکز زير نظر علوم پزشکي کاشان را ۳۴ درصد اعلام کرد و افزود: هرچند انتظار کاهش اين ميانگين را داشتيم، ولي درصد مزبور تقريبا ثابت مانده است و نگرانيهاي درباره بازگشت روند افزايشي بيماري کوويد-۱۹ وجود دارد.
وي اعلام کرد: تاکنون واکسن "کوبرکت" به دانشگاه علوم پزشکي کاشان تحويل نشده، ولي تعدادي واکسن "سينوفارم" تخصيص داده شده است که براي دور دوم مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
مُروجي به واکسيناسيون ۵۷ درصدي جمعيت بالاي ۸۰ سال و ۵۳ درصدي جمعيت بين ۷۰ تا ۷۵ سال دو شهرستان يادشده اشاره کرد و از پوشش ۹۹ درصدي واکسيناسيون کادر درمان دانشگاه علوم پزشکي کاشان و ۸۱ درصدي کادر بهداشت اين دانشگاه خبر داد.