نماد آخرین خبر

ماجرای وانت‌سواری نماینده مجلس با عشایر بردسکن

منبع
فارس
بروزرسانی
ماجرای وانت‌سواری نماینده مجلس با عشایر بردسکن

فارس/ نماينده مردم بردسکن، کاشمر و خليل‌آباد درباره ماجراي وانت سواري خود با عشاير و درخواست‌هاي مردم محروم اين منطقه توضيح داد.

نماينده مردم کاشمر، بردسکن، خليل‌آباد و کوهسرخ در حاشيه بازديدهاي خود از روستاهاي عشايري در بردسکن، در سه‌راهي رسن به خودروي وانتي که در قسمت بار مردم روستاي ديگري را براي ملاقات با او مي‌آورد، مواجه شد.
ديدن اين صحنه آن‌هم در گرماي هواي منطقه کويري بردسکن باعث شد نماينده مردم از خودروي سواري پياده شود و مابقي مسير را به همراه عشاير در قسمت بار وانت به مقصد برود و در طول مسير نيز با آن‌ها گفت‌وشنود صميمانه‌تري داشته باشد.
حجت‌الاسلام جواد نيک‌بين دراين‌باره گفت: موج محروميت در روستاي عشايري بردسکن پس از ۴۰ سال از پيروزي انقلاب همچنان موج مي‌زند و به چشم ديده مي‌شود.اينکه در طول مسير بين او و مردم چه‌حرف‌هايي ردوبدل شد، موضوعي است که خبرنگار فارس پيگيري کرد.
نماينده مردم کاشمر، بردسکن، خليل‌آباد و کوهسرخ بابيان اينکه عشاير منطقه کم‌توقع‌ترين افراد جامعه هستند که در کمال سادگي زندگي و امرارمعاش خود را از طريق دام خود به دست مي‌آورند، خاطرنشان کرد: عشاير اين منطقه از امکانات اوليه زندگي محروم هستند و آنان از ما مترو و ديگر خدمات لازم شهرنشينان را  نمي‌خواهند، در بين راه به من گفتند چند دستگاه تاب و وسايل بازي کودکان براي فرزندان خود مي‌خواهند.
وي نبود آب آشاميدني سالم که در حال حاضر از طريق تانکر براي آنان تأمين مي‌شود را ديگر مشکلات عشاير نام برد و افزود: تقاضاي آنان به‌حق است و بايد مسئولان به روستاهاي محروم و عشاير کمک کنند.
نيک‌بين مشکلات موجود را مربوط به سال‌ها قبل دانست و گفت: امکانات زندگي براي عشاير آب آشاميدني و در کنار آن وسايل بازي براي کودکان  ازجمله اولويت‌ها و خواسته‌هاي به‌حق آنان بود که ذکر شد.

وي در همين راستا گفت: بايد به محروميت روستاهاي عشايري که‌موج مي‌زند همه مديران جهادي و ارزشي کمک کنند و به‌جاست که همه دستگاه‌هاي اداري اقدام لازم را پيگيري و تا رسيدن به نتيجه دنبال کنند.
نماينده مردم کاشمر، بردسکن، خليل‌آباد و کوهسرخ در پاسخ به اين سؤال که براي رفع اين دو خواسته مردم چه اقدامي انجام داديد، گفت : پس از بازديد از روستاهاي عشايري منطقه که نه جاده مناسب و نه خودروي مناسب براي تردد دارند، جمعه پيش رو با مذاکرات و پيگيري‌هايي که داشتم، قرار است جلسه‌اي با بنياد علوي در تهران و گروه‌هاي جهادي فعال کشوري و استاني در بردسکن برگزار کنيم و مسائل و مشکلات عشايري را يک‌به‌يک موردبررسي قرار دهيم و کار جهادي خود را هرچه زودتر آغاز کنيم.
گفتني است؛ عشاير منطقه بردسکن بيش از ۸۰۰ خانوار و در فاصله ۷۰ تا ۸۰ کيلومتري بردسکن زندگي مي‌کنند.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر