افشاگری هلیا از ماجرای قمه کشیاش در پارک
شمانيوز/ درگيري وحشتناک و جنجالي چند دختر که اسم يکي از آن ها هليا بود بسيار در فضاي رسانه غوغا به پا کرده است. هليا دختري است که در يکي از پارک هاي اصفهان قمه کشي کرد و پس از گذشت 12 ساعت از اين ماچرا هليا و دوستانش دستگير شدند.
آن روز عصر هليا با رقيب عشقي خود در پارک دشت بهشت اصفهان قرار گذاشت. منتظر آمدنش بود که ناگهان چشمش به ميثاق افتاد. رقيب هليا با ميثاق همان پسر مورد علاقهاش وارد شد. بحث و ناسزا جاي خود را به قمه داد. قمه را هليا کشيد، آن هم به خاطر ميثاق. حالا با وايرال شدن اين فيلم در شبکههاي مجازي، هليا بازداشت شده است.
جزئيات ماجرا چه بود؟
يکي از دوستان و شاهدان آن روز عصر در پارک دشت بهشت دعوا را به تصوير ميکشد: «طبق هر روز عصر در پارک نشسته بوديم. هليا و دوستانش آمدند و سمت کتابخانه، جايي که پاتوق هميشگي آنها بود، رفتند. حدود يک ربع بعد ميثاق همراه با دختري وارد پارک شدند. هليا که از آمدن آنها شوکه شده بود، نميدانست چه کار کند.
دختري که همراه با ميثاق بود، با عجله و خشونتي عجيب به طرف هليا حملهور شد. هليا را روي زمين انداخت و دعوا بالا گرفت. هليا براي قدرتنمايي از لباسش قمهاي بيرون آورد. به قدري فضاي آنجا شلوغ و در هم بود که متوجه نشديم چگونه صورت ميثاق زخمي شد.
کل دعوا حدود ۱۰ دقيقه طول کشيد. از يکي از دوستانمان شنيدم ميثاق را به بيمارستان رساندند و شدت جراحات چاقو زياد بوده است.» او با هيجاني که يادگار روز دعوا بود، ادامه ميدهد: «مسبب اصلي اين دعواي جنجالي دختر دومي بود که در زندگي ميثاق پا گذاشت.»
هليا مردانه رفتار ميکرد
شاهد ماجرا از شخصيت و زندگي هليا ميگويد: «يکسالي ميشد که هليا را ميشناختم. ميگفت ۱۸ سال دارد، اما دروغ ميگفت کمتر بود. هليا رفتارهاي مردانه داشت. هميشه دلش ميخواست مثل پسرها رفتار کند، حتي سلام معمولي را با سام عليک جواب ميداد. وقتي بچه بود، پدر و مادرش از هم جدا شدند و با مادرش زندگي ميکرد. هليا يک برادر کوچکتر هم دارد.
در اين يک سالي که او را ميشناختم و هر روز در پارک ميديدمش، رفتارهاي نرمالي از خود نشان نميداد. گاهي پيرمردهاي پارک را اذيت ميکرد. گاهي چاقو در جيبش ميگذاشت. ترامادول هم ميخورد. انواع موادمخدر را هم مصرف ميکرد، اما اعتياد نداشت. همه را براي قدرتنمايي و خودنمايي به رخ دوستانش ميکشيد. چند ماهي ميشد که با ميثاق در يک ميهماني آشنا شده بود. عاشق ميثاق بود، تا اينکه پاي دختر دومي به ميان آمد. اسکرينشاتهايي از چتهاي ميثاق و خودش براي هليا فرستاد.»
بعد از اينکه هليا متوجه خيانت پسر مورد علاقهاش شد، تاب نياورد و با رقيب عشقي خود قرار گذاشت. بعد از آن روز هيچکس در پارک تجمع نکرد. همه غيب شدند. يکي از دوستان صميمي هليا شب گذشته خانه آنها بود. شامگاه دوشنبه مأموران پليس با حکم وارد خانه شدند. هليا را دستگير کردند و به کلانتري وليعصر در اصفهان بردند. دوست هليا ميگويد شب دستگيري مادر هليا فرياد ميزد که چنين دختري ندارد.
پدر هليا هم وقتي وارد کلانتري شده، با مادر هليا وارد بحث شديدي ميشود. پدر و مادرش به جاي دفاع از هليا دنبال مقصر ميگشتند. ميثاق از بيمارستان مرخص شده، ولي نصف صورتش در دعوا زخمي شده. هنوز مشخص نيست ميثاق را چه کسي مورد ضربوشتم قرار داده است. وقتي ميثاق زخمي شد که قمه دست هليا نبود، بلکه دست يک پسر بود.
پليس وارد عمل شد
معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان اصفهان در اين رابطه ميگويد: «عوامل انتشاردهنده کليپ درگيري دختران در اصفهان شناسايي و احضار شدند.»
جهانگير کريمي گفت: «پس از انتشار کليپ درگيري چند دختر در فضاي مجازي و نمايش قداره توسط يکي از آنها به لحاظ حساسيت موضوع و بازنشر گسترده آن در فضاي مجازي موضوع به صورت ويژه در دستور کار پليس قرار گرفت.»
پس از رصد اطلاعاتي انجامشده عوامل انتشاردهنده اين کليپ و دختر نوجوان که اقدام به درگيري کرده بودند، شناسايي و ضمن هماهنگي قضايي احضار شدند.
معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان اصفهان ادامه داد: «بررسيهاي اوليه نشاندهنده اين است که افراد خاطي در فضاي مجازي با يکديگر ارتباط برقرار کرده و دوست شده بودند و تحت تاثير القائات منفي دوستان ناباب خود دست به اينگونه رفتارها زدهاند.»
در واقع بروز اينگونه رفتارهاي هنجارشکنانه در جامعه زنگ خطري است براي خانوادهها که نظارت بيشتري بر دوستان فرزندان خود و فعاليت آنها در فضاي مجازي داشته باشند.
اين مقام انتظامي با اشاره به اينکه هرگونه رفتارهاي هنجارشکنانه که باعث کاهش احساس امنيت شهروندان شود، توسط پليس رصد و با عوامل مربوطه به برخورد قاطع و قانوني ميشود، خاطرنشان کرد: «عواملي که اقدام به فيلمبرداري و انتشار اين درگيري در فضاي مجازي کرده بودند، شناسايي شده و برابر قانون با آنها برخورد خواهد شد.»