آقایان هنوز دنبال صدور مجوز انتقال آب هستند

ايسنا/ نماينده اهواز در خصوص طرحهاي انتقال آب گفت: رئيس سازمان حفاظت محيط زيست گفته است که اصفهان نه تنها به آب شرب بلکه به آب کشاورزي هم نياز ندارد اما هنوز در مخيله آقايان و برنامهريزان، پيگيري صدور مجوز زيست محيطي براي انتقال آب وجود دارد.
سيدکريم حسيني، نماينده اهواز در مجلس شوراي اسلامي در جلسه ستاد مديريت بحران و شوراي کشاورزي استان خوزستان اظهار کرد: همه چيز در مورد مشکلات خوزستان مشخص است؛ خوزستان استاني ثروتمند با مردمي فقير و در فقر نگه داشته شده است. اين خون دل خوردنها مربوط به يک سال گذشته است که اين صحبتها مطرح ميشود.
وي با اشاره به برگزاري جلسات متعدد با وزير نيرو در خصوص وضعيت آب استان خوزستان، افزود: با وزير جهاد کشاورزي نيز در خصوص فاز اول طرح ۵۵۰ هزار هکتاري جلسه داشتيم. خون دل نمايندگان مردم از اين بابت است که چرا با وجود برگزاري اين همه جلسه و پس از گذشت يک سال از عمر مجلس شوراي اسلامي، اين صحبتها تکرار ميشود.
نماينده اهواز در مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: درددلهاي همه نمايندگان خوزستان در ۳۰ سال گذشته در خصوص آب بوده است. مشکل خوزستان مربوط به استانداري نيست که چهار پنج ماه است در اين استان در حال فعاليت است بلکه مربوط به استانداري است که در آن زمان چهار پنج سال بر سرمان زديم و خدمت وزير نيرو هم رسيديم. مديرعامل آبفا خوزستان بايد شرايطي داشته باشد؛ بر اساس شرايطي که خودشان براي يک مدير آبفاي استان تعيين کردهاند، مديرعامل قبلي آبفا خوزستان کمترين نمره را داشت اما مديرعامل شد و يک سال زمان و فرصتها را از بين برد.
حسيني با بيان اينکه بيشترين تذکر، سوال و استيضاح را از وزير نيرو داشتهايم، افزود: معاون آب وزير نيرو به گاوميشداران ميگويد حالا گاوميش آب براي شنا کردن نداشته باشد چه ميشود؟ زماني که اطلاعات معاون وزير نيرو در اين حد باشد واي به حال بقيه مسائل.
وي در خصوص لزوم مواخذه يا پاسخگويي مديران، گفت: مديران آبفا خوزستان و ديگر مسئولان بايد در خصوص اينکه چرا مشکل فاز دوم طرح ۵۵۰ هزار هکتاري و آبرساني به جايي نرسيده است، پاسخگو باشند.
اين نماينده مجلس در خصوص طرحهاي انتقال آب بيان کرد: رئيس سازمان حفاظت محيط زيست گفته است که اصفهان نه تنها به آب شرب بلکه به آب کشاورزي هم نياز ندارد اما هنوز در مخيله آقايان و برنامهريزان، پيگيري صدور مجوز زيست محيطي براي انتقال آب وجود دارد.
حسيني افزود: ما نميگوييم به استانهاي ديگر رسيدگي نشود اما اين چه مديريتي است که همزمان با بحران آب در خوزستان، آب در زايندهرود رهاسازي شود و نمکي بر زخم مردم خوزستان باشد و داد مردم در بيايد.
وي با بيان اينکه هر گونه اجراي طرح انتقال آب و سدسازي بايد منتفي شود، تصريح کرد: براي رضايتمندي مردم بايد طرحهاي قوي تدوين و مشکل آبرساني از نظر کمي و کيفي حل شود. خسارت کشاورزان از سيل ۹۸ نيز هنوز به صورت کامل پرداخت نشده است و امهال وامهاي اين کشاورزان بايد انجام شود.
نماينده اهواز گفت: خوزستان بحرانهاي بالقوهاي دارد که ممکن است به مرحله بالفعل برسند.
وي افزود: در حال حاضر با ادغام غيرمدبرانه آبفا روستايي و شهري، بيش از شش ماه پرداخت حقوق و بيمه کارکنان آبفا روستايي حل نشده است. در حوزه انتخابيه من در حميديه، کارون و باوي نيز شش ماه و يا بيشتر حقوق کارگران شهرداري و دو سال بيمه درماني آنها پرداخت نشده است بنابراين از اين کارگران نبايد انتظار خدمت داشته باشيم.