هیچ شبکه داخلی یا خارجی فیلتر نمیشود

باشگاه خبرنگاران/ نماينده مردم رفسنجان و انار در مجلس گفت: در طرح صيانت از فضاي مجازي هيچ کانال، سايت و پيامرساني فيلتر نخواهد شد و هيچ کسب و کاري محدود يا تعطيل نميشود.
حجت الاسلام حسين جلالي، نماينده مردم رفسنجان و انار در مجلس و دبير کميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي پس از خطبههاي نماز جمعه انار با بيان اينکه اکثر کشورها براي اداره و مديريت فضاي مجازي قانون دارند، اظهار کرد: هيچ کشوري هرج و مرج در فضاي مجازي را تحمل نميکند.
وي با اشاره به طرح صيانت از فضاي مجازي در ايران، افزود: اين طرح، خيانت به فضاي مجازي نيست، بلکه صيانت از فضاي مجازي است و در حقيقت به جاي محدوديت فضاي مجازي، مصونيت فضاي مجازي را به دنبال دارد.
جلالي تاکيد کرد: در اين طرح هيچ کانال، سايت و پيامرسان داخلي و خارجي فيلتر نخواهد شد و هيچ کسب و کاري محدود يا تعطيل نميشود.
دبيرکميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي از طرح صيانت از فضاي مجازي به عنوان طرح حمايت از حقوق شهروندان و دفاع از آنها نام برد و تصريح کرد: حفظ اطلاعات و اسرار فردي و جلوگيري از به سرقت رفتن اطلاعات و حفظ حيثيت مردم در فضاي مجازي از ويژگيهاي اين طرح است.
جلالي بيان کرد: البته هنوز هيچ قانوني در اين خصوص وضع نشده است و تا رسيدن به قانون راه طولاني وجود دارد و آنچه که روز چهارشنبه در مجلس با اصل ۸۵ تصويب شد، مبني بر اين است که، کميسيون مشترکي از متخصصين و صاحبنظران در اين حوزه تشکيل شود و با مشورت کارشناسان اقتصادي، اجتماعي و سياسي خارج از مجلس و بررسي موارد مشابه در کشورهاي خارجي براي قانونمندسازي فضاي مجازي، برنامهريزي کنند.
وي گفت: بهعنوان نماينده حامي اين طرح، به مردم کشورمان قول خواهم داد، که اين طرح، استفاده هرچه بهتر و بيشتر مردم و جوانان خوبمان را در فضاي مجازي فراهم و تضمين خواهد کرد.
نماينده مردم رفسنجان و انار در مجلس شوراي اسلامي در بخش ديگري از سخنانش افزود: براي فرزندان دوم به بالا تسهيلات ارزان قيمت از قبل خريد مسکن و بدون نوبت دريافت خودرو با قيمت کارخانه داده خواهد شد.
وي تصريح کرد: همچنين مشکل قطعي برق و مشکل آب منطقه از طريق خليج فارس حل خواهد شد.