مسعود یگانه سرپرست جدید فرمانداری خلخال شد

باشگاه خبرنگاران/ در جلسه شوراي اداري شهرستان خلخال مسعود يگانه بهعنوان سرپرست جديد فرمانداري شهرستان خلخال معرفي شد.
ظهر امروز در جلسه شوراي اداري شهرستان خلخال مسعود يگانه با حکم استاندار اردبيل بهعنوان سرپرست جديد فرمانداري خلخال منصوب شد.
نماينده مردم خلخال و کوثر در اين جلسه با انتقاد از تقسيم نادرست اعتبارات در دولت و توسعه نامتوازن کشور گفت: استاندار اردبيل در بين شهرستانهاي استان تبعيض قائل نشد و زحمات وي در توجه به شهرستان خلخال بهتر از استانداران قبل بوده و قابل تقدير است.
او افزود: از سرپرست جديد فرمانداري خلخال درخواست ميکنيم نسبت به پيگيري امور عمراني و پروژههاي در دست اجراي شهرستان اقدام کرده و حضور ميداني در شهرها و روستاها براي خدمت به مردم داشته باشد.
نظري نظارت بر حفظ بيتالمال را خواستار شد و گفت: بايد پروژه راه خلخال - کلور - درام از اهميت ويژهاي برخوردار بوده و ساير پروژههاي خلخال نيز در صدر توجه باشد.
گفتني است، در اين مراسم فريدون بابايي، فرماندار سابق خلخال از اقدامات انجام يافته و مسعود يگانه، سرپرست جديد فرمانداري خلخال نيز از برنامههاي پيش رو گزارشي ارائه کردند و از زحمات فرماندار سابق تقدير شد.