نماد آخرین خبر

نوزادان کرونایی در البرز جان سالم به در بردند

منبع
فارس
بروزرسانی
نوزادان کرونایی در البرز جان سالم به در بردند

فارس/ يک متخصص کودکان و نوزادان در البرز با اشاره به مزايا و منافع شير مادر براي نوزادان و لزوم مقابله با مافياي شير مصنوعي گفت: تمام نوزادان کرونا مثبت در استان البرز با بهره گيري از شيرمادر از آنتي بادي لازم برخوردار شدند و موفق شدند کرونا را شکست داده و درمان شوند، هيچ نوزاد کرونايي در البرز فوت نکرده است.

محمد زنوزي راد، متخصص کودکان و نوزادان ضمن تقدير و تشکر از جامعه رسانه به دليل فرهنگسازي در راستاي رعايت پروتکل‌هاي بهداشتي روزهاي کرونايي، گفت: اگر خانواده اي براي نوزاد تازه متولد خود مراسمي نمي‌گيرد نشان از احترام آن خانواده و نوزاد و بستگان خود است، نوزاد سيستم ايمني نسبتا ضعيف‌تري دارد و يک ويروس از ۶ متري مي‌تواند روي نوزاد تاثيرگذار باشد.
اين متخصص نوزادان و کودکان با اشاره به اينکه خواص شير مادر به قدري زياد است که از ابتدايي‌ترين لحظات بايد تغذيه نوزاد شود تا روز آخر شير دهي، بيان کرد: مخالف شير مصنوعي هستيم با مافياي رو به رشد اين صنعت مقابله خواهيم کرد؛ اين مافيا سعي دارد با القاي افکار منفي و غلط در بانوان استفاده از شيرمادر را کاهش و شيرمصنوعي را جايگزين کند.
اين پژوهشگر البرزي معتقد است که شير مصنوعي يک دارو است و غذا نيست، با اين تفاسير بايد براي گروه خاصي از نوزادان تجويز شود و مادر نمي‌تواند خود سر براي نوزاد، شير مصنوعي تجويز کند.
وي با اشاره به اينکه فعالان توليد شير مصنوعي تنها به فکر سود مالي خود هستند، ادامه داد: محققان خارجي معتقد هستند که هيچ نوع شيري ارجح‌تر و بهتر از شير مادر نيست، علاوه بر گفته محققان و پژوهش‌هاي صورت گرفته در احاديث نيز آماده است که بهترين تغذيه براي کودک شيرمادر است.
زنوزي راد در ادامه با تأکيد بر اينکه هيچ نوزاد کرونا مثبتي بر اثر تغذيه شير مادر به ويروس مبتلا نشده است، اظهار کرد: دادن شير به نوزادان از بزرگترين کمک‌هاي درمان کرونا در نوزادان است؛ همچنين شير مادر حتي مادري که کرونا مثبت است مي‌تواند در ايمن سازي بدن کودک و پيشگيري از ابتلا به بيماري کمک کند.
وي با اشاره به اينکه از ابتداي شيوع بيماري تاکنون حدود ۷۰ نوزاد کرونا مثبت در بيمارستان امام علي(ع) تحت درمان قرار گرفته است، يادآور شد: هيچ نوزاد کرونا مثبتي در البرز جان خود را از دست نداده است و يکي از دلايل اصلي که موجب به ثبت اين آمار شده است مصرف شيرمادر توسط نوزادان کرونايي است.
اين پزشک متخصص با بيان اينکه شير مادر پکيج درماني ضد کوويد است، اضافه کرد: کودک به هرچه نياز داشته باشد بر اساسي تماس مخاطي شيرخوار با سينه مادر برطرف خواهد شد و اين امر در کنار خود شير مادر موجب افزايش ايمني بدن نوزاد خواهد شد.
به گفته وي علم ثابت کرده است که فرم نگهداري کودک در آغوش مادري که شير مي‌دهد احساس کودک را تقويت مي‌کند، طبق همين تحقيقات حتي مادري که عفونت خوني گرفته باشد مي‌تواند به فرزند خود شير بدهد؛ اين که مادر بدون تجويز پزشک فرزند خود را از شير منع کند ظلم بزرگي است که تا آخر عمر نوزاد آثار آن به مرور پديدار خواهد شد.

آخرين خبر البرز در اينستاگرام :
https://instagram.com/alborztoday