حدود ۱۵ هزار خودرو از گیلان بازگردانده شدند

صدا و سيما/ پليس راه گيلان از ورود حدود ۱۵ هزار خودرو به استان جلوگيري کرد.
سرهنگ صفاري رئيس پليس راه گيلان اظهار کرد: حدود ۱۵ هزار خودرو که بدون توجه به محدوديتها، از ديروز قصد ورود به گيلان داشتند، با تلاش شبانه روزي ماموران پليس راه گيلان به استانهاي مقصد بازگردانده شدند.
سرهنگ صفاري افزود: هم اکنون ترافيک در جادههاي ورودي استان شامل چابکسر، آستارا و رودبار به ويژه محدوده منجيل به رودبار، عادي و روان است و در مقايسه با ساعت و روز قبل بسيار کم حجمتر است.
وي با اشاره به ممنوعيت ورود خودروهاي با پلاک غيربومي به گيلان، اضافه کرد: همه مجوزهاي ترددي که قبل از تاريخ ۲۴ مرداد اخذ شده باطل است.
رئيس پليس راه گيلان با بيان اينکه تردد خودروهاي با پلاک بومي درون استان مجاز است، گفت: به موجب مصوبه اخير ستاد کرونا، از ساعت ۱۲ ديروز، ۲۴ مرداد تا ساعت ۱۲ شنبه ۵ شهريور ورود خودروهاي با پلاک غيربومي به گيلان ممنوع است.
















