سقف قیمت سیمان در بوشهر ۳۵۰ هزار ریال تعیین شد

ايرنا/ معاون نظارت و بازرسي سازمان صمت بوشهر گفت: سقف قيمت سيمان پاکتي در مرکز اين استان ۳۵۰ هزار ريال و فله دست پر ۲۸۰ هزار ريال تعيين شد.
رضا جمالي، معاون نظارت و بازرسي سازمان صمت بوشهر اظهار کرد: کارخانههاي توليدي هفته گذشته محصولات خود را به قيمت پايه و بر مبناي هر تن سيمان فله سه ميليون و ۴۵۰ هزار ريال و هرتن سيمان پاکت چهار ميليون و ۷۹۴ هزار ريال به بورس کالا عرضه کردند که ۹ درصد ماليات برارزش افزوده به اين قيمتها افزوده و به خريداران تحويل ميشود.
وي گفت: با اين وضعيت و احتساب هزينههاي حمل، تخليه و سود عاملان عمده و خرده فروش، قيمت سيمان پاکت در مرکز استان بوشهر در واحدصنفي حداکثر ۳۵۰ هزار ريال و سيمان فله دست پر ۲۸۰ هزار ريال بايد باشد.
معاون نظارت و بازرسي سازمان صمت بوشهر افزود: قيمت سيمان در شهرستانهاي محل استقرار واحدهاي توليدي از جمله دشتستان، دشتي و کنگان که بعد مسافت کمتري دارند کمتر از قيمت مرکز استان و ساير شهرستانها است و قيمت سيمان در اين شهرستانها بر مبناي هزينه حمل محاسبه ميشود.
جمالي تاکيد کرد: اين قيمتها حداکثري است و فروش به قيمت بالاتر تخلف به شمار ميرود و در صورت مشاهده، مطابق مقررات با متخلفان برخورد خواهد شد.
وي گفت: بازرسيهاي ميداني حاکي از فروش رقابتي سيمان در بازار است و برخي از عاملان، سيمان را با قيمتهاي پايينتر نيز ميفروشند.
جمالي ادامه داد: با توجه به روند افزايش توليد و فراواني عرضه سيمان در بازار، پيش بيني ميشود که در روزهاي آينده با کاهش قيمت سيمان در کشور و استان بوشهر روبرو شويم.
معاون نظارت و بازرسي سازمان صمت بوشهر بيان کرد: سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر ضمن پيگيري و حل مشکلات واحدهاي توليدي، بازرس مقيم در کارخانههاي توليدي مستقر کرده است تا زنجيره فروش را رصد کنند.
وي همچنين با اشاره به برخورد با متخلفان زنجيره فروش سيمان، گفت: مردم ميتوانند گزارش و شکايات خود را در اين زمينه به سامانه ۱۲۴.ir يا به تلفن ۱۲۴ گزارش کنند تا با متخلفان برخورد لازم صورت گيرد.