بیشترین تخلفات صنفی در اصفهان مربوط به نانوایان و خردهفروشان میوه است

باشگاه خبرنگاران/ مدير بازرسي و نظارت اصناف استان اصفهان گفت: بالاترين ميزان تخلف را، دو صنف نانوايان و خردهفروشان ميوه دارند که به ترتيب ۳۶۸ و ۳۶۵ پرونده تخلف براي اين دو صنف بازشده است.
جواد محمدي فشارکي، مدير بازرسي و نظارت اصناف استان اصفهان گفت: از ابتداي امسال تا ۲۶ شهريور با بازرسي از اصناف مختلف استان، سه هزار و ۱۲۹ پرونده تخلف تشکيلشده است.
وي با اشاره به بيشترين پرونده تخلف از نانوايان و خردهفروشان ميوه به دليل گرانفروشي، افزود: در بين بازرسيها، نانوايي که بيش از هفت بار تخلف کرده و پلمب شده بود مشاهده شده است، تاکنون براي دو صنف نانوايان و خردهفروشان ميوه به ترتيب ۳۶۸ و ۳۶۵ پرونده تخلف صنفي باز شده است.
مدير بازرسي و نظارت اصناف استان اصفهان تصريح کرد: متخلفان علاوه بر جريمه نقدي، بنر مربوطه بر سردر مغازه آنها نصب ميشود.
وي با يادآوري کشف قاچاق، گفت: بيشترين قاچاق را در پارچه، لوام آرايشي و بهداشتي، لوازمخانگي و قطعات خودرو داشتيم.
محمدي گفت: قاچاق را در دوحالت، يا به خاطر تقلبي بودن اجناس، بيکيفيتي و غيراستاندارد بودن محصولات، يا به دليل عدم پرداخت هزينه گمرکي شاهد هستيم.
وي با اشاره به غيراستاندارد بودن محصولات کشفشده، اظهار کرد: محصولات قاچاق پس از کشف و ارائه به سازمان جمعآوري و فروش املاک تمليکي، در تعزيرات تعيين تکليف ميشود.