نماد آخرین خبر

٢٢۶ متخلف زیست محیطی در آذربایجان‌غربی دستگیر شدند

منبع
بروزرسانی
٢٢۶ متخلف زیست محیطی در آذربایجان‌غربی دستگیر شدند

هه وال موکریان/ مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۲۲۶ نفر از متخلفان زیست محیطی دستگیر و یک هزار و ۲۷۶ قطعه انواع ادوات شکاری نیز کشف شده است.

مهران نظری، مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی اظهار کرد: یگان حفاظت محیط زیست استان در این مدت بیش از ۳۹ اسلحه مجاز و غیر مجاز از شکارچیان، یک هزار و ۲۷۶ قطعه انواع ادوات شکاری از جمله قایق، تور صیادی و ماهی گیری، الکترو شوکر، تورهای زنده گیری و سایر ادوات کشف شده است. 
وی بیان کرد: همچنین در گشت و کنترل مناطق تحت حفاظت محیط زیست این استان ۳۶۰ قطعه پرنده و ۱۲ مورد پستاندار از متخلفین به صورت زنده کشف و به منظور ادامه حیات آنها را به دامن طبیعت رهاسازی شدند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی گفت: یگان حفاظت محیط زیست این استان به منظور حفاظت اصولی و پیشگیری از شکار یا زنده گیری پرندگان شکاری نادر، با افزایش گشت و کنترل مناطق و انجام تمهیدات و اقدامات حفاظتی لازم با استفاده از روش های مختلف، از زنده گیری و حمل آنها به استان های همجوار جلوگیری کرده و تاکنون ۶ اکیپ از متخلفین زنده گیر پرندگان شکاری را نیز دستگیر و ۹ باب کوخه و محمیه شکارچیان زنده گیر را شناسایی و تخریب کرده است.
وی با اشاره به آتش‌سوزی های اتفاق افتاده در مناطق این استان نیز افزود: ٨٩٠ هکتار از مناطق دچار حریق شدند که به کمک تیم های واکنش سریع محیط‌بانان وسایر ارگان‌ها و جوامع محلی و نیروهای مردمی حریق مهار شده است.
نظری در پایان از مردم و دوستداران محیط زیست استان در خواست کرد، در صورت مشاهده هرگونه تخلف زیست محیطی مراتب را به ادارات حفاظت محیط زیست سراسر استان یا از طریق سامانه رایگان ۱۵۴۰ اطلاع دهند.

آخرین خبر آذربایجان غربی در اینستاگرام :
https://instagram.com/wazerbaijan_today