دستگاه پخت سیار نان خانگی ابتکاری جدید از صنعتگران اصفهانی
صدا و سیما/ دستگاه پخت سیار نان خانگی در اصفهان طراحی وساخته شد.
محسن ضیائی، مدیرکل غله وخدمات بازرگانی استان اصفهان اظهار کرد: این دستگاه دایرهای شکل به وزن ۲۵۰ کیلوگرم دارای باند تنور چدن و با ارتفاع یک متر طراحی شده و در مواقع حوادث مترقبه از جمله سیل و زلزله کاربرد دارد.
وی افزود: با استفاده از این دستگاه که از مصرف پایین برق و گاز برخوردار است، در هر دو دقیقه ۱۰ قرص نان گرد سنتی محلی ایران پخته میشود.
ضیائی، قابلیت حمل و جابهجایی آسان، سیار بودن، ابراز کرد: این دستگاه باحمایت سلامتکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان اصفهان طراحی وتولید شده است.
همچنین نایب رئیس انجمن علوم و فنون غلات اصفهان و مدیر باشگاه هواداران نان کامل، هزینه طراحی وساخت این طرح ابتکاری را ۳۰۰ میلیون ریال خواند و افزود: همچنین فرآیند پخت سریع و سیار نان با کیفیت و استانداردهای لازم، جابه جایی و مونتاژ آسان قطعات از قابلیتهای این دستگاه نانوایی است.
محمدرضا خواجه گفت: دستگاه سیار پخت نان خانگی سبوس دار در سیزدهمین نمایشگاه بین المللی غلات آرد و نان در تهران رونمایی میشود.