نماد آخرین خبر

کاهش ۲۵ درصدی طلاق در خلخال

منبع
ايرنا
بروزرسانی
کاهش ۲۵ درصدی طلاق در خلخال

ایرنا/ معاون سیاسی و امنیتی فرماندار خلخال گفت: آمار طلاق در این شهرستان در نیمه نخست امسال ۲۵ درصد نسبت به زمان مشابه سال قبل کاهش یافته است.

احمد قنبری، معاون سیاسی و امنیتی فرماندار خلخال اظهار کرد: در حالی که در نیمه نخست سال گذشته ۱۰۰ مورد واقعه طلاق در این شهرستان به ثبت رسیده است، این میزان به ۷۵ مورد در ۶ ماه نخست امسال کاهش یافته است.
او به افزایش نسبی آمار ازدواج در نیمه نخست امسال در مقایسه با ۶ ماه سال ۹۹ اشاره کرد و افزود: نیمه نخست سال گذشته ۳۷۳ مورد ازدواج در این شهرستان ثبت شد و این میزان در ۶ ماه اول سال جاری به ۳۹۷ مورد رسیده است.
وی همچنین با اشاره با توقف سیر صعودی طلاق در سال جاری اظهار کرد: در حالی که پارسال با پدیده و آسیب اجتماعی افزایش آمار طلاق همراه با کاهش آمار ازدواج مواجه بودیم، کاهش آمار طلاق و افزایش ازدواج در نیمه نخست امسال حاکی از دستیابی به بخشی از اهداف و برنامه‌های سند کاهش طلاق در جامعه خلخال است.
قنبری گفت: در حالی که آمار ۱۳۵ موردی طلاق سال ۹۸ با ۶۵ درصد افزایش به ۲۲۰ مورد در سال ۹۹ رسیده بود، آمار ازدواج نیز در طول سال گذشته از ۶۵۹ مورد سال ۹۸ به ۵۹۸ مورد در طول سال گذشته کاهش یافته است.
وی علل دخیل در افزایش آمار طلاق در این شهرستان را به ترتیب اعتیاد، خیانت، عدم مسئولیت‌پذیری زوجین، ضرب و شتم، دخالت اطرافیان، طلاق عاطفی، اختلالات روانی و عدم تمکین زوجین ذکر کرد و افزود: به نظر می‌رسد که ترویج فرهنگ بیگانه استفاده از فضای مجازی در بین همسران و خانواده‌ها به عنوان یکی از مهم‌ترین عوامل افزایش پدیده طلاق در جامعه است و بسیاری از قربانیان طلاق‌های واقع شده در خلخال قربانی فضای مجازی شده‌اند.
قنبری با بیان اینکه اعتیاد به موادمخدر ریشه بسیاری از آسیب‌های اجتماعی است، گفت: اعتیاد به موادمخدر رتبه اول از هشت عامل موثر در افزایش آمار طلاق در این شهرستان را به خود اختصاص داده است.
معاون سیاسی و امنیتی فرماندار خلخال بیان کرد: پیش از شیوع کرونا کارگاه‌های آموزشی پیشگیری از اعتیاد و اجرای گفتمان‌های اجتماع‌محور و محله‌محور تاثیر مطلوبی بر کاهش طلاق گذاشته بود ولی با تعطیلی این برنامه‌های فرهنگی شاهد افزایش قابل توجه آمار طلاق در سال گذشته شدیم.
قنبری با اشاره به عوامل تاثیرگذار در افزایش طلاق در این شهرستان از جمله افزایش توقعات همسران از همدیگر، وضعیت اقتصادی جامعه، ترویج فرهنگ طلاق در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی و کم‌رنگ شدن فرهنگ مداخله ریش‌سفیدان در امور خانواده‌های جوان و بی‌تجربه اظهارکرد: به رغم
تلاش‌های صورت گرفته برای تاثیرگذاری وکلای دادگستری در کاهش این پدیده شوم اجتماعی همچنان شاهد افزایش آمار طلاق‌های توافقی زود هنگام در بین زوجین جوان هستیم.
او با ابراز نگرانی از افزایش سن ازدواج، فقر و بیکاری را ۲ عمل مهم در افزایش آسیب‌های اجتماعی در این شهرستان برشمرد و گفت: کاهش آسیب‌های اجتماعی نیازمند همکاری بین بخش دستگاه‌های اجرایی و فرهنگی همراه با پرهیز از موازی‌کاری است.


آخرین خبر اردبیل در اینستاگرام :
https://instagram.com/ardabil__today