اورژانس هوایی کهگیلویه و بویراحمد تعطیل شد

ایرنا/ اورژانس هوایی کهگیلویه و بویراحمد به دلیل تمایل نداشتن شرکت تامین کننده بالگرد به تمدید قرارداد تعطیل شد.
صادق حیدری زاده، رئیس اورژانس هوایی کهگیلویه و بویراحمد گفت: هزینه بالگرد اورژانس یاسوج تا اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۰ تسویه شده و قرارداد جدید هم توسط رئیس دانشگاه علوم پزشکی امضا شده اما از طرف شرکت هلیکوپتری ایران تاکنون امضا نشده است.
وی افزود: سالانه اورژانس کشور بودجه ای به عنوان بسته تحول سلامت در اختیار استانها میگذارد که در سال ۱۴۰۰ یک ریال از این محل به کهگیلویه و بویراحمد پرداخت نشده است به رغم مشکلات اعتباری مطالبات شرکت هلیکوپتری پرداخت شده اما این شرکت حاضر به امضای قرارداد جدید نشده است.
رئیس اورژانس هوایی کهگیلویه و بویراحمد گفت: اورژانس هوایی اسفندماه سال ۹۵ در یاسوج و خرداد ماه ۹۶ در گچساران آغاز بهکار کرد و شهریورماه سال جاری بالگرد آن برای سرویس دوره ای ۴۰۰ ساعته رفته و هنوز برنگشته است.
به گفته حیدری زاده بالگرد اورژانس از زمان راه اندازی در استان تاکنون بیش از یک هزار ماموریت انجام داده است و حضور اورژانس هوایی برای استان کهگیلویه و بویراحمد حیاتی است.
تعطیل شدن پایگاه اورژانس هوایی نگرانی مردم روستاهای صعب العبور استان را در پی داشته است.
بهنام آزاده دهیار روستای موشمی سفلی از توابع دهستان زیلایی می گوید: از تعطیلی اورژانس هوایی روستاهای صعب العبوری مانند مانند بردپهن، موشمی و چاهن بیشترین آسیب را می بینند.
وی با اشاره به شرایط روستاها پیش از راه اندازی اورژانس هوایی ادامه می دهد: مردم محروم و مظلوم ما می دانند چقدر عزیزانشان به دلیل دیر رسیدن به مراکز درمانی جلوی چشمشان پرپر شده است.
آزاده میگوید: اورژانس مارگون و یاسوج به روستاهای ما نمی توانند خدمت رسانی کنند و ما مجبوریم پس از طی مسیری طولانی و زمانبر به روستای سرقلعه مرز دنا و لردگان چهار محال و بختیاری برویم و از آنجا درخواست اورژانس جاده ای و امبولانس بدهیم که اغلب موارد اورژانسی در این مسیر از بین می روند.
وی ابراز امیدواری می کند مسئولان رده بالای کشور دست کم استانی مانند کهگیلویه و بویراحمد را از تمامی تصمیمات و برنامه های خود مستثنی کرده و علاوه بر رنج محرومیت اجازه ندهند مشکل دیگری به مشکلاتشان اضافه شود.