نماد آخرین خبر

حضور جوان گیلانی به عنوان داور جشنواره فیلم در هندوستان

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
حضور جوان گیلانی به عنوان داور جشنواره فیلم در هندوستان

باشگاه خبرنگاران/ فیلمساز جوان گیلانی برای داوری در جشنواره بین‌المللی فیلم هند انتخاب شد.

روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان اعلام کرد: علیمحمد اقبالدار، فیلمساز گیلانی به عنوان داور جشنواره بین‌المللی فیلم Aravali هندوستان انتخاب شده است.
علیمحمد اقبالدار از فیلمسازان جوان گیلانی است که نویسندگی، کارگردانی، تهیه کنندگی، تدوینگری و مدیر فیلمبرداری آثار متعدد کوتاه مستند و داستانی را در کارنامه دارد.
او پیش از این فیلم‌های خود، حفرۀ زندگی، وارونه همیشه آرام، ایمان کات، من در آیینه، حس نبود، انتخاب و یاد آن مرد را کارگردانی کرده است.
جذام، اتوپیا و یک اتفاق معمولی نیز از ساخته‌های موفق اوست.
از جمله داوری‌های دیگر این جوان گیلانی نیز می‌توان به داوری جشنواره‌های بین المللی Short Encoumter یونان ۲۰۲۱/ Muslim Film Festival ۲۰۲۰ استرالیا/ Zilant Film Festival روسیه ۲ اشاره کرد.
جشنواره بین‌المللی فیلم Aravali هند با هدف شناخت و کشف فرهنگ مردم سراسر جهان و ارزش گذاری بر محتوا و روایات، در مارس ۲۰۲۲ در شهر دهلی نو برگزار و نتایج جشنواره در ۱۵ فوریه اعلام می‌شود.
آثار ارسالی را در ژانر‌های متفاوت و در بخش داستانی، مستند و انیمیشن پذیرا بوده و همچنین جوایز متنوعی را بخش‌های گوناگون به فیلمسازان اختصاص داده است.
تعداد بسیار زیادی فیلم ایرانی در این فستیوال هندی ثبت نام کرده اند.

آخرین خبر گیلان در اینستاگرام :
https://instagram.com/gilan_today