نماد آخرین خبر

پشت پرده شلیک به زنان در خیابان‌های اصفهان؛ وضعیت ۵ زن وخیم است

منبع
رکنا
بروزرسانی
پشت پرده شلیک به زنان در خیابان‌های اصفهان؛ وضعیت ۵ زن وخیم است

رکنا/ گزارشی آمده است که مردی که در اصفهان از پشت به زنان شلیک می‌کرده، بعد از چند روز با وثیقه آزاد شده است.

خبرنگار روزنامه شرق گزارش کرده که بعد از تماس یکی از خانواده‌ها برای تهیه گزارش به اصفهان رفته و با خانواده سه دختر که به آنها شلیک شده، صحبت کرده است.
خانواده هر سه نفر می‌گویند در خیابان از پشت با تفنگی که ظاهرا ساچمه‌ای و مخصوص شکار بوده، به این سه زن جوان شلیک شده طوری که مجبور شده‌اند به بیمارستان مراجعه کنند.
در این گزارش گفته شده که یکی از خانواده‌ها هنگام حضور در بیمارستان متوجه شده که دست‌کم پنج نفر در بیمارستان به این علت بستری شده‌اند.
در شهر اصفهان به دلیل اسیدپاشی ‌های مکرر به روی زنان به دلیل پوشش آنها، بر روی این موضوع حساسیت وجود دارد. عاملان اسیدپاشی بازداشت و محاکمه نشدند که همین موضوع باعث نگرانی مردم این شهر است.

آخرین خبر اصفهان در اینستاگرام :
https://instagram.com/isfahan_today