کشف ۲ تن مواد غذایی مصرفگذشته در اهواز

صدا و سیما/ یک انبار مواد غذایی با بیش از ۲ تن مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در یکی از مناطق شرق اهواز کشف شد.
امرالله مردانی، رئیس مرکز بهداشت شرق اهواز در این باره گفت: به دنبال شکایت رسیده از سوی مردم و دلسوزان حوزه سلامت این انبار کشف و سریعا به مراجع قضایی معرفی شد.
مردانی افزود: در بازرسی از این انبار بیش از ۲ تن مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته کشف و ضبط شد که پس از طی مراحل قانونی معدوم خواهد شد.
رئیس مرکز بهداشت شرق اهواز گفت: این مواد غذایی تاریخ گذشته شامل پنیر، خامه، لواشک بودند که در گشت مشترک مدافعان سلامت واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شرق اهواز و اداره نظارت بر اماکن عمومی و نیروی انتظامی شناسایی شدند.
مردانی ضمن تشکر از شهروندان در اطلاع رسانی اینگونه تخلفات بهداشتی افزود: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی میتوانند با شماره ۱۹۰ تماس گرفته تا ماموران حوزه بهداشت سریعا ورود کنند.