نماد آخرین خبر

رنگ کرونایی مرکزی قرمز‌تر شد

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
رنگ کرونایی مرکزی قرمز‌تر شد

باشگاه خبرنگاران/ تعداد مبتلایان به کرونا در استان مرکزی به ۳ شهرستان افزایش یافت.

طبق رنگ بندی جدید کرونایی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که از امروز دو شنبه سوم آبان قابل اعمال است تعداد شهرستان‌های استان مرکزی به ۳ شهرستان افزایش یافت.
براساس این رنگ بندی با قرمز شدن آشتیان و تفرش تعداد شهرستان‌های قرمز استان مرکزی به عدد ۳ افزایش پیدا کرد.
با این تغییر تعداد شهرستان‌های نارنجی استان مرکزی به عدد ۴ رسید و شهرستان‌های زرد استان هم ۵ شهرستان است.
بر اساس این رنگ بندی شهرستان زرندیه، آشتیان و تفرش با وضعیت قرمز هستند و ۴ شهرستان اراک، ساوه، فراهان و دلیجان در وضعیت نارنجی قرار دارند.
شهرستان‌های استان مرکزی(خنداب، کمیجان، شازند، خمین و محلات)در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.
سیدمحمد جمالیان رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک از مردم خواست به منظور حفظ سلامتی و جان خود و دیگران و عزیزان خود، کرونا را شوخی نگیرند و با جدیت روز‌های نخست شیوع این بیماری، شیوه نامه‌ها و نکات بهداشتی را رعایت کنند.


آخرین خبر استان مرکزی در اینستاگرام :
https://instagram.com/markazi_today