صدا و سیما/  پیاز یکی از قدیمی‌ترین سبزی‌ها و صیفی‌جات خوراکی در دنیا است که به دلیل داشتن طعم قوی و تند به‌عنوان یک طعم‌دهنده قوی در آشپزی استفاده می‌شود.

از نظر طب سنتی پیاز دارای طبع گرم و خشک است و حکمای قدیم فواید بی‌شماری ازجمله اشتهاآور، تقویت‎کننده معده و سیستم ایمنی بدن، مرهم زخم‌ها، ضد سرطان، سلامت قلب، استخوان، دهان و دندان برشمرده‌اند این در حالی‎است که در آیه ۶۱ سوره بقره نیز از پیاز با نام «بصل» نام برده شده و احادیث زیادی نیز در رابطه با فواید خوردن پیاز موجود است.

آخرین خبر لرستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/lorestan_todayy