نماد آخرین خبر

تسهیل اعطای مجوز راه اندازی واحد‌های مرغداری قم

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
تسهیل اعطای مجوز راه اندازی واحد‌های مرغداری قم

صدا و سیما/ رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان از تسهیل در اعطای مجوز برای توسعه و راه اندازی واحد‌های مرغداری با هدف تولید مرغ گوشتی در قم خبرداد.

کل مصرف استان به صورت روزانه را 110 تن اعلام کرد که 60 تن آن در استان تولید می‌شود.
وی ساخت مرغداری را منوط بر حفظ حریم‌های مرتبط با دامپزشکی و محل زندگی مردم خواند و افزود: در راستای افزایش تولید، مجوز‌های لازم برای متقاضیان سرمایه گذاری در این بخش صادر می‌شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی تولید چوب با بهره مندی از پس آب شهری وصنعتی را از ظرفیت‌های مهم بخش کشاورزی و باغی استان خواند و گفت: در حال حاضر استان قم سطح زیر کشتی برای چنین محصولاتی ندارد.
پورمیدانی همچنین از برخورد با کشاورزانی که از پس آب فاضلاب برای کشت محصولات خوراکی استفاده می‌کنند خبر داد.
وی با اشاره به ورود ضابطین قضایی به این حوزه تصریح کرد: تاکنون با ۲۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی که از این پس آب استفاده می‌کردند برخورد شده و نهاده‌های دامی و حمایت‌های آن‌ها هم قطع شده است.
رئیس جهاد کشاورزی پالایش دارو‌های گیاهی را از ظرفیت‌ها پرسود صنایع تبدیلی کشاورزی در دنیا خواند که در کشور مغفول مانده است.
آقای پور میدانی ساخت اولین کارخانه فرآوری گل محمدی در استان را از مهمترین اقدامات پیش رو خواند و گفت: این طرح را بخش خصوصی با هزینه ۶۰۰ میلیارد تومان احداث می کند.
وی توان مالی بخش خصوصی را ۲۰۰ میلیارد تومان دانست و گفت: اگر اعتبار ۴۰۰ میلیارد تومان دیگر که بخشی از آن هم به صورت ارزی است تامین شود به زودی اولین بار در کشور شاهد اجرای این طرح خواهیم بود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی احقاق حقابه‌های استان از استان‌های همجوار را از نمایندگان مردم قم در مجلس شورای اسلامی و استاندار که در این نشست حاضر بودن درخواست کرد.
آقای پورمیدانی گفت: ۱۲۰ میلیون متر مکعب آب‌های جاری وارد استان می‌شد که با احداث سد‌هایی مانند الغدیر و ۱۵ خرداد کشاورزان استان از این نعمت الهی بی بهره شدند.
توسعه گلخانه ها، صنایع تبدیلی وتکمیلی، شیوه‌های آبیاری مناسب اقلیم قم از برنامه‌های مهم سازمان جهاد کشاورزی است که در این نشست به آن اشاره شد.
در این نشست همچنین تصمیم گیری راجع به طرح‌های دوبخش بهداشت و درمان واحداث راه روستایی مربوط به برنامه‌های اقدام ملی محرومیت زدایی استان که پیش از این برعهده مدیریت و برنامه ریزی استانداری بود به دانشگاه علوم پزشکی و راهداری واگذار شد.
دویست وهشت میلیارد تومان اعتبار تخصیصی طرح‌های مربوط به برنامه‌های اقدام ملی محرومیت زدایی روستایی استان در چهار بخش مدارس، آب رسانی، بهداشت وراه روستایی است.
امیر آبادی هم در این نشست از دستگاه‌ها اجرایی و اداری استان خواست زمین‌های بدون کاربری اطراف شهر قم را تعین تکلیف کنند.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: زمین یا باید کشت شود یا ساختمان بنابر این اگر آب دارید کشاورزی کنید در غیر این صورت یا  به شهرداری واگذار شود برای توسعه فضای سبز یا الحاق شود به محدوده خدماتی شهر برای ساخت وساز.
حجت الاسلام و المسلمین ذوالنوری دیگر نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی هم ایجاد شهرک‌های کشاورزی و تغییر الگوی کشت بر اساس منابع آبی را دو اقدام تاثیر گذار در توسعه کشاورزی استان بیان کرد.
وی همچنین از تخریب باغها و زمین‌های کشاورزی در مناطق ییلاقی استان انتقاد کرد و افزود: جدیتی در استان لازم است که باغها و زمین‌های مناطق ییلاقی که تبدیل به استراحتگاه می‌شود حفظ شود.
استاندار هم در این نشست از دستگا‌های استان خواست طرح‌های نیمه کاره در استان را احصا کرده تا در سفر ریاست جمهوری به استان اعتبارات لازم را جذب کنیم.
آقای سرمست همچنین با اشاره به اجرای مصوبات تنظیم بازار در استان قم تصریح کرد و گفت: تولید کنندگان به دنبال آزاد فروشی و بالاترین قیمت هستند که باید جلوی این اقدام گرفته شود.  
وی بر ضرورت تصمیم گیری یکپارچه در این موضوع تاکید کرد و افزود: نمی‌شود ما در استان قم تصمیمی بگیریم، اما استان‌های همجوار بشود بازار آزاد فروشی محصولات مورد نیاز استان ما که مشمول فروش دولتی است.

آخرین خبر قم در اینستاگرام :
https://instagram.com/qomtoday