سالانه ۲۰۰ تن گوشت شترمرغ در کردستان تولید میشود

باشگاه خبرنگاران/ مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: سالانه حدود ۲۰۰ تن گوشت شترمرغ در استان تولید و توزیع میشود.
سید مادح حسامی، مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی کردستان تولید سالیانه گوشت شترمرغ استان را حدود ۲۰۰ تن برشمرد و اظهار کرد: در استان کردستان ۴ واحد پرورش شتر مرغ با ظرفیت اسمی ۳۰۰ قطعه فعال بوده که ۳ واحد آن در شهرستان بیجار در زمینه پروار فعالیت دارند و یک واحد دیگر در دهگلان در زمینه مولد و پرورشی فعال است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر واحد دهگلان جز واحدهای نمونه استانی در منطقه غرب کشور و از بهترین واحدهای پرورش شترمرغ استان کردستان به شمار میرود، خاطرنشان کرد: گوشت شترمرغ تولید شده استان علاوه بر مصرف استان به سایر استانها از جمله تهران و قزوین ارسال میشود.
حسامی با اشاره به اشتغال بیش از ۱۵ نفر در واحدهای پرورش شترمرغ استان کردستان افزود: یکی از برنامههای سازمان جهاد کشاورزی استان افزایش تعداد واحدهای پرورش شتر مرغ است که برای این برنامه نیازمند متقاضی و سرمایه گذار است ضمن اینکه این سازمان آمادگی لازم برای مساعدت و همکاری در زمینه صدور مجوز، موافقت نامهها و اعطای تسهیلات بانکی را دارد.