زیرساختهای ضعیف ارتباطی مردم سیستان را کلافه کرد

اوشیدا/ قطعیهای پیدرپی تلفنهای ثابت در پی سرقت سیمهای تلفن و همچنین قطعیهای مکرر اینترنت باعث شده است شبکه ارتباطی مردم منطقه سیستان با مشکل جدی مواجه شود.
از مهمترین دغدغه شهروندان سیستانی عدم رسیدگی مخابرات به مشکلات ارتباطی و خطوط تلفن آنها است.
قطعی های پیدرپی تلفنهای ثابت در پی سرقت سیمهای تلفن و همچنین قطعی های مکرر اینترنت باعث شده است شبکه ارتباطی مردم منطقه سیستان با مشکل جدی مواجه باشد.
این در حالی است که تنها منطقه سیستان دارای یک خط فییر نوری است که در صورت قطعی آن ارتباط کل حوزه شمال استان قطع خواهد شد.
در همین رابطه محمد سرگزی، نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی گفت: زیر ساختهای ارتباط مخابراتی پایدار، لازمه توسعه سیستان است.
وی افزود: توسعه زیر ساختهای مخابراتی در منطقه سیستان از ضرورات منطقه است. همچنین یکی از مهمترین عوامل توسعه منطقه آزاد سیستان نیز همین امر خواهد بود.
نماینده سیستان گفت: با توجه به موقعیت جغرافیایی سیستان و لزوم امنیت پایدار شبکه مخابراتی، تعریف مسیر جایگزین برای ارتباط کل حوزه سیستان ضروری است.
وی خاطرنشان کرد: زیرساختهای مخابراتی سیستان به گونه ای است که در صورت قطعی فیبر نوری بین 3 راهی دشتک تا شهر زابل ارتباط هر پنج شهرستان حوزه سیستان قطع خواهد شد.
وی گفت: راهاندازی فیبر نوری بازارچه های مرزی سیستان و شهر جدید رامشار با توجه به چشم انداز توسعه سیستان نیز در دستور کار قرار دارد.
سرگزی تصریح کرد: ضرورت توقف جمع آوری تلفنهای ثابت در سطح حوزه سیستان که در برخی از روستاها و شهر ها توسط مخابرات صورت گرفت است و از طرف دیگه توسعه مطلوب تلفن ثابت در شهرها و روستاهای سیستان از دیگر مطالباتی است که در حضور وزیر ارتباطات بیان شده و قول میاعد برای انجام آن را گرفتهایم.