کشاورزان اصفهان فراخوانی برای تجمع در ۱۲ آذر ماه اعلام نکردهاند

مهر/ معاون پیشگیری از وقوع جرم دادستانی اصفهان گفت: کشاورزان اصفهان هیچ فراخوانی برای تجمع مردم در ۱۲ آذرماه اعلام نکردهاند.
معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادستانی مرکز استان اصفهان طی اطلاعیهای از عموم شهروندان اصفهانی خواست تا در مورد سوء استفاده معاندین از موضوع مطالبات به حق کشاورزان و حقآبه قانونی در حوزههای کشاورزی و محیط زیست هشیار باشند و اینکه صنف کشاورزان استان اصفهان هیچگونه فراخوانی برای روزهای آینده به ویژه روز جمعه ۱۲ آذر ماه ۱۴۰۰ نداده است.
در این اطلاعیه آمده است با توجه به سابقه تعرض به اموال و نفوس شهروندان محترم توسط عوامل معاند و احتمال تکرار آن با پروژههایی که هدف آن تخریب و آسیب به شهروندان عادی و حافظان امنیت است، مردم با هوشیاری کامل از شرکت در تجمعهای غیر قانونی تحت هر عنوان جداً خودداری کنند و در صورت داشتن هر گونه اطلاعات در خصوص محرکان و مرتبطان عوامل خارجی موضوع را به مراجع اطلاعاتی و امنیتی اعلام کنند.