نماد آخرین خبر

افزایش گستره رنگ آبی کرونایی در خراسان شمالی

منبع
ايرنا
بروزرسانی
افزایش گستره رنگ آبی کرونایی در خراسان شمالی

ایرنا/ طبق آخرین فهرست رنگ‌بندی کرونایی شهرها که از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام شد، تعداد مناطق کم خطر کرونایی خراسان شمالی به چهار شهرستان افزایش یافت.

پیش از این تنها دو شهرستان مانه و سملقان و رازوجرگلان در وضعیت رنگبندی آبی کرونایی قرار داشتند که با روند نزولی مبتلایان در استان براساس رنگ‌بندی جدید از روز جمعه ۱۲ آذر ماه، شهرستان های فاروج و گرمه نیز در وضعیت کم خطر کرونایی قرار گرفت.
طبق تازه‌ترین ارزیابی سامانه ماسک مربوط به وزارت بهداشت، هم اینک چهار شهرستان بجنورد، شیروان، اسفراین و جاجرم نیز در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.
در عین حال با خارج شدن شهرستان‌های استان، از وضعیت قرمز کرونایی از اواخر آبان ماه،  مسوولان حوزه سلامت خراسان شمالی بویژه در روزهای اخیر با تاکید بر ضرورت رعایت پروتکل های بهداشتی برای قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا در کنار واکسیناسیون از عادی انگاری مردم ابراز نگرانی می کنند.
وضعیت شیوع کرونا و میزان مبتلایان در استان به نظر روندی نزولی ولی شکننده را نشان می دهد به گونه ای که در شبانه روز گذشته میزان مبتلایان کرونایی استان دوباره به ۴۰ نفر نیز رسید و هم اینک ۱۷۱ بیمار کرونایی در بیمارستان های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی خراسان شمالی بستری هستند.

آخرین خبر خراسان شمالی در اینستاگرام :
https://instagram.com/bojnord_today