واژگونی خودرو پراید در محور یاسوج به چرام یک کشته برجای گذاشت
ايرنا
بروزرسانی

ایرنا/ رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: در پی واژگونی یک دستگاه خودروی پراید در محور یاسوج به چرام یک نفر کشته و ۲ نفر زخمی شدند.
جهانبخش وحدت نژاد، رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اظهار کرد: این حادثه رانندگی در محدوده شاهزاده حمزه(س) رخ داد که بعد از گزارش حادثه بلافاصله پایگاه اورژانس ۱۱۵ جاده ای سرفاریاب به محل حادثه اعزام شد و بعد از پنج دقیقه بر بالین مصدومان حاضر شدند.
وی با اشاره به شدت حادثه، تصریح کرد: متاسفانه یکی از سرنشینان که مردی حدود ۳۵ ساله بود به شکل وحشتناکی دچار آسیب شده بود و در دم جان باخت و راننده خودرو که مرد حدود ۲۸ ساله بود بعد از انجام اقدامات درمانی در محل حادثه، بوسیله آمبولانس اورژانس ۱۱۵ به بیمارستان امام خمینی دهدشت منتقل شد.