افزایش سهم سیستان و بلوچستان از اعتبارات محرومیتزدایی

ایسنا/ مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان گفت: سهم استان سیستان و بلوچستان از اعتبارات محرومیتزدایی افزایش یافته است و جا دارد از استاندار، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و بهویژه نمایندگان استانمان، تشکر و قدردانی کنم.
میثم لک زایی، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان در آیین کلنگ زنی مدرسه 9 کلاسه در روستای نظرآباد شهرستان راسک اظهار کرد: در آستانه سالگرد شهادت معلم شهید جواد نوروزی هستیم و ضمن گرامیداشت یاد و خاطره این شهید معظم، به پاس تلاشها و زحمات این معلم گرانقدر در این منطقه، این مدرسه بهنام ایشان نامگذاری خواهد شد.
وی گفت: زیربنای این فضای آموزشی بالغ بر 1000مترمربع خواهد بود و با اعتباری بالغ بر 55 میلیارد ریال از محل اعتبارات محرومیت زدایی احداث می شود.
وی ادامه داد: سهم استان سیستان و بلوچستان از اعتبارات محرومیت زدایی افزایش یافته است و جای دارد از استاندار، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و بویژه نمایندگان استانمان، تشکر و قدردانی کنم.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان افزود: از محل این ردیف، 3 پروژه مدرسه 9 کلاسه شهید جواد نوروزی، هنرستان شهر پارود با زیربنای 1600 مترمربع و مجتمع شبانه روزی شهر پیشین با زیربنای 2000 مترمربع، برای شهرستان راسک پیش بینی شده است.
وی افزود: عملیات اجرایی پس از تحویل قطعی زمین، در یک ماه آینده آغاز خواهد شد.
مهندس لک زایی با بیان اینکه در 5 سال گذشته 46 پروژه با تعداد 146 کلاس درس از محل منابع دولتی با مشارکت خیرین، نهادها و بنیادهای انقلابی ساخته و تحویل شده است، گفت: با توجه به افزایش جمعیت دانش آموزی و مراجعه بازماندگان از تحصیل، جهت بهبود سرانه فضای آموزشی در این شهرستان، در حال حاضر بیش از 26 پروژه در قالب 116 کلاس درس در شهرستان راسک در حال اجرا است که نشان از توجه ویژه سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس به مناطق کمبرخوردار دارد.
















