نماد آخرین خبر

بوستان بانوان پس از 11 سال وقفه در زاهدان راه‌اندازی شد

منبع
شبستان
بروزرسانی
بوستان بانوان پس از 11 سال وقفه در زاهدان راه‌اندازی شد

شبستان/ رئیس کمیسیون بانوان شورای شهر زاهدان گفت: بعد از وقفه ای 11 ساله، بوستان بانوان راه‌اندازی شد.

مریم عسکری، رئیس کمیسیون بانوان شورای شهر زاهدان، از آمادگی کامل فاز اول و احداث فاز دوم بوستان بانوان زاهدان خبر داد و اظهار کرد: شورای شهر زاهدان از این که در نهایت پارک بانوان بعد از وقفه‌ای 11 ساله به سرانجام رسید بسیار مفتخر است.
عسکری افزود: با یاری خداوند و همت پرسنل خدوم شهرداری و شهردار زاهدان، این پارک از ساعات آغازین روز تا پایان شب پذیرای بانوان شریف زاهدان است.
مسئول کمیته بانوان شورای اسلامی استان اذعان کرد: بی شک تمامی تلاش شورا و شهرداری در این دوره؛ حاکمیتِ نگاه محوری به مسائل فرهنگی و اجتماعی شهروندان به‌ویژه در حوزه زنان است و یکی از مهم ترین پروژه های آن در نیم سال نخست سال‌جاری راه اندازی دومین فاز بوستان بانوان خواهد بود.
این پارک در بلوار انقلاب جنب ورزشگاه کارگران واقع شده است و در حال حاضر مژده شهریاری مقدم مدیریت آن را بر عهده دارد. شهریاری مقدم از پرسنل با سابقه شهرداری زاهدان است و اکنون مدیر بوستان بانوان است.
بوستان بانوان هر روز از ساعت ۵ صبح الی ۲۲:۳۰ پذیرای بانوان است.


 

آخرین خبر سیستان و بلوچستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/zahedan_today