نماد آخرین خبر

شناسایی ۴۳ کانون بیماری آنگارای طیور در خراسان رضوی

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
شناسایی ۴۳ کانون بیماری آنگارای طیور در خراسان رضوی

باشگاه خبرنگاران/ معاون سلامت اداره‌کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: ۴۳ کانون بیماری آنگارای طیور در استان شناسایی و اقدامات کنترلی و معدوم‌سازی در مرغداری‌ها انجام شد.

محمود قربان‌زاده، معاون سلامت اداره‌کل دامپزشکی خراسان رضوی اظهار کرد: بیماری آنگارا موسوم به "HHS" در این تعداد کانون در استان شناسایی و بر اساس سیاست‌های بهداشتی هفت کانون مشمول معدوم‌سازی و سایر کانون‌ها مشمول گذر دوره بیماری با انجام اقدامات کنترلی و درمانی شدند.در جریان معدوم‌سازی صورت گرفته تا کنون تعداد ۲۷۲ هزار و ۷۷۸ قطعه طیور معدوم شده است.
وی گفت: در صورت شیوع بیماری ویروسی آنگارا در مرغداری‌ها و عدم انجام اقدامات پیشگیرانه بهداشتی و عملیات قرنطینه به موقع، این بیماری و تلفات سنگین آن به دیگر واحد‌های مرغداری سرایت خواهد کرد.
قربان‌زاده بیان کرد: رعایت شرایط و دستورالعمل‌های بهداشتی و قرنطینه‌ای، عدم رفت و آمد‌های متفرقه در واحد مرغداری، عدم استفاده از تجهیزات مشترک با سایر مرغداری‌ها، ضدعفونی تجهیزات و وسایل نقلیه در حال رفت و آمد به واحد، جلوگیری از ورود پرنده‌های آزاد به انبار‌ها و سالن‌های مرغداری از جمله اقدامات پیشگیرانه در این زمینه است.
معاون سلامت اداره‌کل دامپزشکی خراسان رضوی عنوان کرد: خراسان رضوی تامین کننده بخش عمده گوشت و تخم‌مرغ کشور است بنابر این حفاظت از صنعت پرورش طیور این استان از درگیری با بیماری‌های این حوزه یک الزام حیاتی است.

آخرین خبر خراسان رضوی در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/khorasan_today
آخرین خبر خراسان رضوی در تلگرام :
https://t.me/Toos_today