نماد آخرین خبر

دوازدهمین سال آسمانی شدن ۱۲ بانوی مهابادی در حادثه تروریستی

منبع
ايرنا
بروزرسانی
دوازدهمین سال آسمانی شدن ۱۲ بانوی مهابادی در حادثه تروریستی

ایرنا/ ۳۱ شهریور سال ۱۳۸۹ در حادثه تروریستی انفجار بمب در شهر مهاباد ۱۲ زن و کودک به درجه رفیع شهادت نائل آمدند که امروز دوازدهمین سال آسمانی شدن این شهیدان مظلوم و بی‌دفاع است.

۳۱ شهریور برای مردم ایران که آغاز هفته دفاع مقدس و یادآور دوران جنگ تحمیلی است، اما برای مردم مهاباد این داغ تازه‌تر و به حادثه‌ای که ۱۲ سال قبل رخ داد، برمی‌گردد. درست در چنین روزی یک بمب در جریان رژه نیروهای مسلح به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس در محل اجتماع زنان منفجر شد و ۱۲ نفر از بانوان و کودکان مهابادی که برای تماشای مراسم آمده بودند، به درجه شهادت نائل و ۸۰ نفر هم زخمی شدند.
گلاویژ محمدی، معصومه محمدی، زرین محمدی، فاطمه غلامی، فاطمه عزیزی، زینب عباسیان، مهسا نصیری، پیمانه ابراهیم‌زاده، آرزو پزیره، اعظم کرامت، زینب رحیمی و زهره داوری ۱۲ بانویی بودند که در حادثه تروریستی ۳۱ شهریور سال ۱۳۸۹ شهر مهاباد آسمانی شدند.
بعد از این حادثه هر سال مردم و مسئولان مهاباد ضمن حضور در مزار شهدای این حادثه که در آرامستان تاقه‌دار این شهر قرار دارد، با قرائت فاتحه و نثار شاخه‌های گل، بار دیگر با آرمان‌های والای شهیدان تجدید پیمان کرده و یاد و خاطره این شهدای مظلوم و بی‌دفاع را گرامی می‌دارند، سپس به دیدار خانواده‌های آنها رفته و از آنان دلجویی می‌کنند.

آخرین خبر آذربایجان غربی در اینستاگرام :
https://instagram.com/wazerbaijan_today