خطر شیوع بیماری التور در خوزستان

فارس/ سرپرست مرکز بهداشت خوزستان گفت: در فصل پاییز علاوه بر بیماریهای تنفسی، با خطر شیوع بیماریهای رودهای با اولویت التور هستیم.
پژمان بختیارینیا، سرپرست مرکز بهداشت خوزستان اظهار کرد: در فصل پاییز علاوه بر خطر شیوع بیماریهای تنفسی مثل کووید۱۹ و آنفلوآنزا با خطر شیوع بیماریهای واگیر رودهای با اولویت التور مواجه هستیم.
وی افزود: امسال در سطح کشور و همچنین استان خوزستان مواردی از بیماری التور شناسایی شد که با هوشیاری و اقدام به موقع همکارانمان در مراکز بهداشت شهرستانها، از گسترش آن در جامعه جلوگیری شده است.
سرپرست مرکز بهداشت استان خوزستان گفت: انتظار داریم هم استانیهایمان با رعایت توصیه های بهداشتی از ابتلا به این بیماری پیشگیری کنند.
وی ادامه داد: آشامیدن آب سالم، مصرف مواد غذایی سالم، سالم سازی میوه و سبزیجات قبل از مصرف، استفاده از توالت بهداشتی و دفع فاضلاب و رعایت بهداشت فردی ضروری است.
بختیارینیا تصریح کرد: اگر علائم مشکوکی همچون اسهال بروز کرد سریعا به نزدیکترین مرکز جامع سلامت مراجعه کرده تا تحت نظر مراکز بهداشت اقدامات تشخیصی و درمانی لازم برای آنها انجام شود.
وی بیان کرد: با توجه به بازگشایی مدارس در فصل پاییز، هر نوع تجمع، محیط را برای سرایت بیماریها به ویژه تنفسی و رودهای آمادهتر میکند بنابراین دانش آموزان و مسئولان مدارس باید اقدامات پیشگیرانه را در خصوص بیماری وبا انجام دهند.