نماد آخرین خبر

کارگردان قزوینی، برنده دیپلم افتخار فستیوال «کاففیلم» شد

منبع
ايسنا
بروزرسانی
کارگردان قزوینی، برنده دیپلم افتخار فستیوال «کاففیلم» شد

ایسنا/ ایل‌ناز خیرخواه با فیلم کوتاه «کمپانی» برنده‌ دیپلم افتخار فیلمساز زن برگزیده سال ۲۰۲۲ در این فستیوال «کاففیلم» در شهر میلان ایتالیا شد.

فستیوال ایتالیایی «کاففیلم» جوایزی را به انتخاب برترین فیلمسازان زن ایرانی در سال ۲۰۲۲ اختصاص داده است.
«ایل‌ناز خیرخواه» با فیلم کوتاه «کمپانی» برنده‌ دیپلم افتخار فیلمساز زن برگزیده سال ۲۰۲۲ در این فستیوال در شهر میلان ایتالیا شد.
خیرخواه پیش از این با فیلم کمپانی در فستیوال «تامپره» در کشور فنلاند، فستیوال «گاسپاریلا» در آمریکا و فستیوال «ریل ایشین» در کانادا حضور داشته است.
فیلم کوتاه «کمپانی» به تهیه کنندگی مشترک ایل‌ناز خیرخواه و انجمن سینمای جوانان ایران در دفتر قزوین تجربه چندین نمایش بین‌المللی در نقاط مختلف جهان و همچنین کسب جوایز از جشنواره‌های ملی را در کارنامه‌اش دارد.
فیلم کوتاه کمپانی در سال ۱۴۰۰ در شهر قزوین فیلمبرداری شده است.

آخرین خبر قزوین در اینستاگرام :
https://instagram.com/qazvin_today