نماد آخرین خبر

تولید ۷۵ درصد لوله‌های طرح آبرسانی گرمسار

منبع
ايسنا
بروزرسانی
تولید ۷۵ درصد لوله‌های طرح آبرسانی گرمسار

ایسنا/ سرپرست معاونت طرح و توسعه شرکت آب منطقه ای سمنان گفت: ۷۵ درصد لوله های پروژه تکمیل طرح آبرسانی به گرمسار در محدوده استان سمنان تا کنون تولید شده است و تا پایان ماه آتی تمامی لوله ها تولید و پوشش می‌شود.

حسن خیرخواه، سرپرست معاونت طرح و توسعه شرکت آب منطقه ای سمنان با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای اجرای طرح آبرسانی به گرمسار اظهار کرد: با توجه به مصوبات سفر استانی رئیس جمهور در زمینه تکمیل و بهره برداری از طرح آبرسانی به گرمسار در محدوده استان سمنان هم اکنون ۷۵ درصد لوله‌های مورد نیاز در کارخانه تولید شده است و مابقی لوله‌ها تا ۱۰ روز آینده تولید می‌شود.
وی افزود: لوله های تولید شده فاقد پوشش بوده و پس از تکمیل و تولید تمام لوله‌ها عملیات پوشش داخلی و خارجی شروع می‌شود که انتظار می‌رود عملیات پوشش تا اوایل دی ماه اتمام و کلیه لوله‌ها آماده حمل به گرمسار شود.
خیرخواه خاطرنشان کرد: طرح آبرسانی به گرمسار در محدوده استان سمنان به طول ۲۳ کیلومتر است که تا کنون ۱۵ کیلومتر آن اجرا شده است.
سرپرست معاونت طرح و توسعه شرکت آب منطقه‌ای سمنان با بیان اینکه برای تکمیل طرح آبرسانی به گرمسار در محدوده استان سمنان هشت کیلومتر خط انتقال و احداث ساختمان پیش تصفیه باقی مانده است، گفت: پیش بینی می شود عملیات لوله‌گذاری در تابستان سال آینده به اتمام برسد.
وی خاطرنشان کرد: اجرای طرح آبرسانی به گرمسار با هدف انتقال آب صنایع و آب شرب پایدار مردم شهرستان های گرمسار، آرادان و شهر ایوانکی انجام می‌شود.
خیرخواه گفت: منبع تآمین آب برای این طرح آبرسانی سد نمرود و رودخانه حبله رود بوده که پس پیش تصفیه از طریق خط انتقال آب به تصفیه خانه موجود گرمسار متصل می‌شود.

آخرین خبر سمنان در اینستاگرام :
https://instagram.com/semnan_today