۴۰ هزار خانه روستایی در چهارمحالوبختیاری بیمه میشود

تسنیم/ استاندار چهارمحال و بختیاری از بیمه شدن ۴۰ هزار خانه روستایی در این استان خبر داد.
غلامعلی حیدری، استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه ما شانی جز خادمی به مردم را برای خود قائل نیستیم، اظهار کرد: گزارش دادن به مردم هم بخشی از همین خدمتگذاری است، ما تلاش میکنیم ضمن خدمت در میدان به مردم هم به صورت مستمر گزارش دهیم.
وی با بیان اینکه بعد از سفر رئیس جمهور، پروژه های استان رونق گرفتند و استان به یک کارگاه فعال تبدیل شد، ادامه داد: برای اینکه توانستیم دومین استان در تصویب اعتبار سفر ریاست جمهوری باشیم جلسات متعددی برگزار شد و تلاش شد استان به درستی به اعضای هیئت دولت معرفی شود، لذا این اعتبار عظیم به تصویب رسید.
استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه حضور در بین مردم را برای خودم یک توفیق میدانم، ادامه داد: حضور در مناطق محروم استان یک افتخار برای ما است تا از نزدیک با مشکلات آشنا شد.
حیدری با بیان اینکه فعال کردن پروژههای پیشران در استان دارای اولویت است، عنوان کرد: پروژههای راهسازی و راه آهن جزو همین پروژههاست، جادههای فارسان، چلگرد-بازفت-مسجد سلیمان، شهرکرد-شلمزار-کارون چهار، شهرکرد-سامان-تیران و بروجن-لردگان-ایذه از جمله این پروژهها هستند که بهرهبرداری از این پروژهها مقدمه توسعه استان است.
وی با اشاره به مصمم بودن جذب اعتبارات مصوب برای استان، گفت: تلاش میشود خدماتی در شان مردم ارائه شود، واقعا شرمنده مردم میشدیم وقتی میدیدم در یک نقطهای به مردم با تانکر آبرسانی میشود، به همین دلیل قرارگاه امام حسن(ع) به استان دعوت شد و قدمهای بزرگی در خصوص آبرسانی به مناطق محروم انجام میشود.
استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به تفاهمنامههای منعقد شده با بنیادها و سازمانهای بزرگ کشوری، ادامه داد: اخیرا تفاهمی با ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) بسته شد تا مقدمات بیمه 40 هزار خانه روستایی انجام شود، همچنین ظرفیتهای بنیاد مستضعفان در استان توسعه پیدا میکند.
حیدری با اشاره به وجود 10 مجتمع دامداری در شهرهای استان چهارمحال و بختیاری، بیان کرد: سطح زیر کشت گلخانهای حدود 30 هکتار بود، اما در این دولت با توجه به اعتبارات مصوب و تخصیصهای صورت گرفته، توسعه گلخانهها در استان در اولویت قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه از جمله محورهای اولیه در روزهای شروع به کار، تامین آب شرب پایدار بود، اظهار کرد: نزدیک به پنج هزار میلیارد تومان اعتبار برای تامین آب شرب پایدار استان در نظر گرفته شده است و تلاش کردیم سهم قانونی خود را از رودخانهها بگیریم.
استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه فعال کردن سدهای متعدد در استان با هدف آبرسانی به مناطق مختلف در دستور کار قرار گرفته است، افزود: ملاک ما برای ارزیابی مدیران کار جهادی و خدمت صادقانه است، اگر مدیری نتواند خود را با سیاستهای دولت همراهی کند و عملکرد جهادی نداشته باشد حتما از این قطار پیاده خواهد شد.