نماد آخرین خبر

علت آتش‌سوزی ساختمان منطقه پاداد اهواز در دست بررسی است

منبع
مهر
بروزرسانی
علت آتش‌سوزی ساختمان منطقه پاداد اهواز در دست بررسی است

مهر/ مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز از در دست بررسی بودن علت آتش سوزی ساختمان مسکونی در خیابان ۱۸ غربی پاداد اهواز خبر داد.

ابراهیم قنبری، مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز در خصوص آتش‌سوزی در منطقه پاداد اهواز عنوان کرد: علت بروز این حادثه در حال بررسی است.
وی افزود: ساعت ۶ و ۱۸ دقیقه امروز یکشنبه با سامانه ۱۲۵ آتش‌نشانی تماس و بروز حادثه آتش‌سوزی در یک مجتمع مسکونی در منطقه پاداد اهواز گزارش شد.
مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز با اعلام خبر نجات جان ۲۱ شهروند از این مجتمع مسکونی با استفاده از نردبان تصریح کرد: بلافاصله ۶ خودرو همراه با ۳۰ آتش‌نشان به محل حادثه اعزام و عملیات امداد و نجات و اطفای حریق انجام شد.
قنبری با اشاره به اینکه مجتمع دچار حادثه شده چهار طبقه روی پارکینگ بود، ادامه داد: پارکینگ با خودروها آتش گرفته بود که همین باعث بروز دودگرفتگی در تمام هشت واحد ساختمان شده بود.
وی با درخواست حفظ خونسردی شهروندان هنگام بروز سانحه بیان کرد: از آنها تقاضا داریم که از تجمع در محل آتش‌سوزی خودداری کنند چون برخی مواقع دخالت و دلسوزی آنها باعث کند شدن انجام خدمات و حتی نجات همشهریان می‌شود.
 بر اساس اعلام مرکز فوریت‌های پزشکی خوزستان، در این آتش سوزی ۲۱ نفر خانم و آقا تاکنون مصدوم شده و یک خانم حدود ۳۵ ساله نیز فوت کرده است.

آخرین خبر خوزستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/khouzestan.today