استقبال شیرازیها از طرح طبخ و توزیع نان کامل
ایسنا/ مدیر نظارت و ارزیابی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از استقبال شهروندان شیرازی در نخستین روز از اجرای طرح تولید و عرضه نان کامل در این کلانشهر خبر داد.
سیدمحمد مظلومی، مدیر نظارت و ارزیابی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به آغاز توزیع نان کامل از روز گذشته ۱۶ بهمن در مناطق یازدهگانه کلانشهر شیراز با حضور معاون غذا و داروی وزارت بهداشت، بیان کرد: در حال حاضر با حمایت استاندار فارس و با همکاری بین بخشی ارگانهای مختلفی از اداره کل غله و خدمات بازرگانی، سازمان جهاد کشاورزی، دانشگاه علوم پزشکی و جهاد کشاورزی برای اولین بار این طرح در ۱۷ نانوایی داوطلب به شکل آزمایشی کلید خورد.
وی با اشاره به اینکه این نانواییها از ساعت ۹ تا 10:30 صبح در شیفت اضافه به پخت نان کامل و عرضه به مردم میپردازند، گفت: چند نوع نان در سطح بازار عرضه میشود که اهمیت مصرف نان کامل با توجه به سلامت عمومی جامعه مورد تاکید است.
مظلومی همچنین با بیان اینکه ۷۰ درصد نانواییهای شهر شیراز خواص نان کامل را ندارند، یادآور شد: مصرف نان کامل به حوزه سلامت کمک بسیاری خواهد کرد و در پیشگیری از بیماریها از جمله چاقی، دیابت، بیماریهای قلبی و عروقی موثر است.
وی با بیان اینکه با حمایت استاندار فارس نان کامل با قیمت مناسب به همشهریان شیرازی عرضه میشود، عنوان کرد: تعداد نانواییها و ساعات پخت با توجه به استقبال مردم افزایش خواهد یافت.
مظلومی اظهار کرد: خوشبختانه با رصدهای انجام شده در ۱۴ نانوایی استقبال خوبی از سوی مردم برای تهیه نان کامل در نخستین روز این طرح انجام شد.