کاهش 8 درصدی تردد در مسیرهای ارتباطی قزوین

ایرنا/ مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای قزوین گفت: 11 میلیون و ۵۱۸ هزار و ۵۴۷ خودرو از ۲۵ اسفندماه تا ششمین روز از سال جدید در مسیرهای ارتباطی استان تردد کردند که نسبت به مدت مشابه قبل هشت درصد کاهش یافته است.
جواد حق لطفی، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای قزوین اظهار کرد: طی این مدت همچنین ۳۶ هزار و ۱۴ مسافر از طریق ناوگان عمومی شامل اتوبوس، مینیبوس و سواریهای کرایهای مسافربری قزوین به نقاط مختلف کشور مسافرت کردند که در مقایسه با مدت مشابه گذشته ۱۳ درصد کاهش داشته است.
وی اضافه کرد: بیشترین ترددها مربوط به آزادراه قزوین - کرج بوده که هماکنون با بار ترافیکی عادی و روانی مواجه است.
حق لطفی بیان کرد: با توجه به تصاویر نظارتی مرکز هماکنون هیچ گونه مشکل خاصی در مسیرهای ارتباطی استان قزوین مشاهده نمیشود و تردد در تمامی محورها عادی و روان است.