نماد آخرین خبر

پیمانکار مقصر در جریان سیل جیرفت بازداشت شد

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
پیمانکار مقصر در جریان سیل  جیرفت بازداشت شد

باشگاه خبرنگاران/ دادستان عمومی و انقلاب شهرستان جیرفت گفت: در پی بارندگی و ایجاد سیل در بخش اسماعیلیه جیرفت سه نفر جان خود را از دست دادند.

افشین صالحی نژاد، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان جیرفت اظهار کرد: در این رابطه دستور بازداشت پیمانکار اجرای لوله گاز در محور جیرفت به بخش اسماعیلیه (بلوک) حدفاصل روستای آبگرم صادر و بازداشت شد.
او افزود: به‌علت بارش‌های سیل‌آسای چند روز گذشته در محور جیرفت - اسماعیلیه و مسدود شدن یک پل، یک دستگاه خودرو گرفتار سیلاب شد که یک نفر از سرنشینان این خودرو که در سیل گرفتار شده بود، توانست خود را نجات دهد و متاسفانه سه نفر از سر نشینان این خودرو جان خود را از دست دادند.
دادستان جیرفت تصریح کرد: لوله‌های گاز رها شده از سوی پیمانکار در مسیر رودخانه در زمان بروز سیل شناور شده و دهانه پل در مسیر این رودخانه را مسدود کرده است به همین دلیل آب از مسیر رودخانه منحرف شده است.
دادستان عمومی و انقلاب جیرفت گفت: بنا به درخواست قضایی و حقوقی خانواده‌های متوفیان و مصدومان، کمیته رسیدگی و پیگیری امور حقوقی و قضایی این حادثه تشکیل شده است.
او افزود: دستور و اقدامات ویژه از سوی دستگاه قضایی به منظور رسیدگی فوری صادر شد و در راستای رسیدگی به افراد زیان دیده و جان باختگان حادثه تیمی متشکل از کارشناسان رسمی مرتبط به موضوع تشکیل و با حضور در محل مراحل اولیه علت بروز حادثه را بررسی کردند و هر شخصی دارای قصور در موضوع باشد، تحت تعقیب قضایی قرار خواهد گرفت.

آخرین خبر کرمان در اینستاگرام :
Instagram.com/kerman__akhbar